Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Özel İdarespor evinde Esenler Erokspor’a tarihi farkla mağlup oldu

Bayburt Özel İdarespor evinde Esenler Erokspor’a tarihi farkla mağlup oldu
27 Kasım 2022 16:09 | Son Güncellenme: 27 Kasım 2022 16:10
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor lig üçüncüsü Esenler Erokspor’a Genç Osman’da 7-0 gibi tarihi bir farkla mağlup olarak kümede kalma şansını iyice zora soktu.

Soğuk bir hava saat 14.00 başlayan müsabakanı 10. dakikasında Esenler Erokspor’dan Sertaç Çam ceza sahasının çaprazından kaleye gönderdiği top kaleci Mert’in seyrederek bakışları arasında ağlara gitti 1-0.

Öne geçen Esenler Erokspor attı golden sonra oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. Maçı bitimine beş dakika kala 40. dakikada Bayburt defasının büyük hatasını affetmeyen Berk İsmail Ünsal önünde bulduğu topu ağlara gönderdi 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına atak başlayan Esenler Erokspor 50. dakikada ilk golün sahibi Sertaç Çam’la farkı üçe çıkaran golü attı 3-0.

Oyundan iyice kolan ve rakibi karşısında oyun kuramayan Bayburt Özel İdarespor defansında hatalar yapmaya devam etti. 53. dakikada Esenler Erokspor’dan Muammer Öner farkı 4-0’a taşıyan golü kaydetti.

Oyunu istediği şekilde yönlendiren ve rakibine oranla güçlü bir ekibe sahip olan Esenler Erokspor 69. dakikada Berk İsmail Ünsal’ın attığı golle farkı 5-0 yaptı.

Genç Osman’da gol yağmuru devam etti. 78. dakikada Zahit Fındık Esenler Erokspor’u 6-0 farka taşıyan gölü kaydetti. 

Maçta dakikalar 87’yi gösterdiğinde Zahit Fındık kendisinin ikinci takımının yedinci golünü attı 7-0. Bu gol aynı zamanda Bayburt Özel İdarespor’un ilk defa farklı şekilde yenildiği maç oldu.

Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve Esenler Erokspor faklı galip geldiği maçtan aldığı 3 puanla ligdeki puanını 29’a çıkardı. Bayburt Özel İdarespor ise aldığı tarihi yenilgiyle ve kadrosunun yetersizliğiyle 8 puanda kalırken lige veda sinyallerini şimdiden verir gibiydi.

Bayburt Özel İdarespor 4 Aralık Pazar günü deplasmanda Ankaraspor’la mücadele edecek. 

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor   –  Esenler Erokspor  0-7

Isparta 32 Spor   –   Afjet Afyonspor  0-2

İnegölspor   –   Amed Sportif   0-1

Şanlıurfaspor   –   Nazilli Belediyespor 1-0

Tarsus İdman Yurdu   –   Ankaraspor 1-2

24Erzincanspor  –  Sivas Belediyespor  1-1

Arnavutköy Belediye  –  Bursaspor  3 – 0

Menemenspor             –   Batman Petrolspor  1 – 1

Düzcespor     –   Çorum FK  –  Erteledi

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Bu sonuç karşısında, tenkit, eleştiri, yorum yapmak abesle iştigaldir. Sadece üzülür, kızar ve sükut ederiz. En son suçlu futbolculardır, güçleri, kapasiteleri bu, diğer üzüldüğüm taraf, 3.lig ve 2. lig dahil bu İstanbul takımları karşısında hiç başarılı olamadık İstanbul deplasman değil dedik, maalesef hep puan alamadan döndük, bugün de evimizde büyük bir hezimet aldık… Bekleyip göreceğiz, bu girdaptan çıkmak istiyorsak futbolcu kardeşlerimize moral vermekten başka çaremiz yok… Kenetlenme ayağa kalkma zamanı (!) …

    1. RC dedi ki:

      Boş iş…gereksiz masraflar bunlar stat yerine iş merkezi fbrika yapmak daha mantikli

      1. ŞİNGAHLI dedi ki:

        Fabrika yapmaya engel değildir spor tesisleri ve faaliyetleri, vallahi cahil ve boş adam olduğun kesin, Bayburt’u Allah sizin gibilerden kurtara…