Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt Belediyesi’nden Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Bayburt Belediyesi’nden Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması
20 Mayıs 2021 00:01
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da coşku içinde kutlandı.

Bayburt Belediyesi tarafından organize edilen araç konvoyu ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkulu bir şekilde kutlanması sağlandı. Bayburt Belediyesi’ne ait halk otobüslerinden oluşan konvoy, Saat Kulesi’nden başlayarak marşlar eşliğinde şehir turu gerçekleştirdi. Şehrin mahallelerine kadar giden konvoy, vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılaştı.

Bayburt Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği konvoyla sınırlı kalmadı. Cumhuriyet Caddesi’ni bayraklarla süsleyen Bayburt Belediyesi, aynı zamanda Bayburt’un tarihi sembollerinden Saat Kulesi’ne, Türk bayrağı ve Atatürk fotoğraflarını yansıtarak ışıklandırdı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşku içerisinde kutlanması için çeşitli etkinlikler düzenlenirken tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayburt’ta da saatler 19.19’u gösterirken Saat Kule Meydanı’nda İstiklal Marşı okundu. Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de İstiklal Marşı’nı gençlerle birlikte okudu.  

 

YORUMLAR

  1. metin kaçan dedi ki:

    Hasret kalmışız Bayburtumuzda böyle cumhuriyete sahip çıkılmasına, milli bayramların kutlanmasına.
    Sağol Başkan