Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Türkiye derecesi yapan sporculardan Rektör Türkmen’e ziyaret

Türkiye derecesi yapan sporculardan Rektör Türkmen’e ziyaret
11 Mart 2022 22:36
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektör Türkmen, Türkiye derecesi yapan Bowling Takımı sporcularını kabul ederek kutladı.

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 1-3 Mart tarihleri arasında Samsun Bowling Akademi Bowling Salonunda düzenlenen Üniversitelerarası Bowling Türkiye şampiyonasında, Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Umut Diyar Gök antrenörlüğünde şampiyonluğa ulaşan Bowling Takımı sporcuları ile okullar arası Bowling Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi Bowling Takımı Sporcuları, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i ziyaret ettiler.

Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Bayburt Üniversitesi Antrenörleri Dr. Ümit Yıldırım ve Araştırma Görevlisi Umut Diyar Gök ile Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Alperen Birsen, Fadıl İlgiz, Muhammet Çelik, Furkan Kaya, Enes Ayık ve Turgutcan Turgut; Milli İrade Anadolu Lisesinden, Okul Müdürü Fikret Özbey, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Gökhan Üner ile sporcular Hamza Kaymaz, Hamza Kasap, Doğukan Akaslan, Mehmet Akif Gemici, Abdulkadir İmaç ve Yusuf Topsakal katıldı.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen; “Düzenlenen turnuvalarda şampiyon olan takımlarımız ile birlikte müsabakalarda yarışan tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bütün öğrencilerimizin ve şehrimizin ihtiyaç duydukları her alanda her zaman yanlarında olacağız. Onların gelişimi için yürütülen bütün çalışmaları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Bayburt Üniversitesi yönetiminin öğrenci girişimlerini ve yarışmalara katılımını her zaman teşvik ettiğini vurgulayan Bowling Takımı antrenörü ve sporcuları ise desteklerinden ve kabullerinden dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler. Emeklerinin karşılığı olarak aldıkları Türkiye derecelerinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade ettiler. Bundan sonraki çalışmalarına da daha büyük bir motivasyon ve özveri ile devam edeceklerini sözlerine eklediler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.