Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

Bayburt AK Parti İl Teşkilatından Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

Bayburt AK Parti İl Teşkilatından Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu
24 Ocak 2022 12:15 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2022 13:46
A+
A-

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklanan Sedef Kabaş ile Kabaş’ın hakaretlerine gülümseyen Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçeleri, ülke genelinde eş zamanlı olarak savcılıklara verildi.

Bayburt Adliyesi’nde yapılan suç duyurusu öncesi AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, bir basın açıklaması yaptı.

Adliye önünde yapılan açıklamada Polat, “CHP’nin adeta yayın organı haline gelen Tele1 ekranlarında sistematik olarak partimize, Genel Başkanımıza ilke, ahlak, hukuk tanımayan hakaretamiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir” dedi.

Tele1’de 14 Ocak’ta Uğur Dündar moderatörlüğünde CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş’ın konuk olduğu programda Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ağır ifadeler kullandığını belirten Başkan Polat, daha önce de Kabaş’ın değişik zamanlarda Cumhurbaşkanına ağır hakaretlerde bulunduğunu, program konuklarının da bu hakaretlere sessiz kalarak ortak olduğunu söyledi.

İl Başkanı Polat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz, son yirmi yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış; bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.

Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a aittir.

Siyasete girdiği yıllardan bu yana, muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferlerini hazmedemeyen “hazımsız güruh” sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir.
Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır.

Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir.
Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sn. Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir.

Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, Büyük Türkiye’nin Büyük Lideri’nin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz.

Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş’ın tek misyonu, AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir.

Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez.
Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz.”

 

 

YORUMLAR

  1. mert dedi ki:

    Bos bos govde gosterileri. Nedense biran Hollandayi protesto eden portakallari bicaklayan kisiler aklima geldi. Hep sacma sapan isler icerisinde bulunuyorsunuz. Kefen giymeyi unutmussunuz….Ulkeye demokrasi geldiginde asil suc duyurulari sizler icin yapilacak.

  2. selim cakir dedi ki:

    adliyelere milletin vergilerinden ayrilan kaynaklari israf eden ve savcilari, hakimleri megul eden bu güç gosterisine gerek yok. Halkin oylari ile secilen Cumhurbaskani Turkiye’nin zaten en guclu insani. TSK ve Emniyet teskilati onun emrinde. Hakaret icin Ak Parti genel merkezinin dava acmasi yetmiyormu ki her ilde Cumhurbaskanina sadakati ispat icin dava aciliyor. Gercekten cok yazik. Ak Parti Turkiyenin en kudretli insaninin degil zayiflarin hakkini savunmali. Malesef benim yillarca oy verdigim Ak parti gitti yerine yaptigi her seyi ama her seyi gosteris icin yapan bir parti geldi.

  3. cemo dedi ki:

    Keşke Bayburt’ta 20 yıllık kalkınmada işsizlik , göç, verimlilik, yoksulluk gibi konularda adı anılmamış olsaydı . Keşke enerji fiyatları, döviz , elektrik ve tarım içinde neden zam oluyor diye bir dilekçe yazsaydınız. Tüm yürütmede karar verici kim ise o kişiyi eleştirmek her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hakkıdır. Tüm kararları vereceksin eleştri olmayacak, sizin içinde doğru değil ama sizi anlıyorum . Bir memleket kadınlarla uğraşıyorsa vay haline .Herkes emeğinin karşılığını devletten alır. Cumhurbaşkanı da 100.000 (yüz milyar: eski para) TL alıyor. Yani kimse naif değil. O söylediğiniz projelerin hepsinin parası Bayburt vatandaşlarının parasıyla ödenmiştir. Yoksul Bayburt halkının saf duyguları ve memleket severliğini sömürün. Keşke 128 milyar dolar Bayburt a harcansaydı.

    1. Numan Erengil dedi ki:

      Ağzına sağlık Cemo kardeşim,odilekçe elinde etrafına topladığı partilileriyle merdiven pozu veren zat,gün olur ki o merdivenleri hesap vemek için çıkar.

      1. mert dedi ki:

        Aynen katiliyorum. 1000 lerce kisi ulkeye demokrasinin gelmesini bekliyor ve hayatlarinda gormediklerei binlerce dava ile karsi karsiya kalacaklar.

    2. mert dedi ki:

      Cemo helal olsun sana