Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bakan Karaismailoğlu, Trabzon Bayburtlular Derneği’nde iftar programına katıldı

Bakan Karaismailoğlu, Trabzon Bayburtlular Derneği’nde iftar programına katıldı
14 Nisan 2023 09:33 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2023 17:54
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da iftarını Trabzon Bayburtlular Derneğinde açtı.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay iftar öncesi kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Trabzon Bayburtlular derneği olarak geleneksel iftar yemeğimizi Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Ak Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Milletvekili adayımız Meryem Sürmen, Dernek Eski Başkanlarımız Prof. Dr. Şeref Oruç, Turan Terzi, Engin Oğul, Polis Başmüfettişi Hakan Sap, İş insanları ve misafirlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım sağlayan herkese Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin son 20 yıldır büyüyerek geliştiğini ve çok önemli işler yaptıklarını aktaran Karaismailoğlu, Trabzon Milletvekili olarak bunu daha da üst seviyeye çıkartacaklarını vurguladı.

Karaismailoğlu, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak, şunları ifade etti:

“6 Şubat’tan bu tarafa yaşamış olduğumuz dünyanın en büyük afetiyle nasıl mücadele ettiğimizi görüyorsunuz. Bir taraftan oradaki vatandaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletmeye çalışırken diğer bütün projeleri hızlıca bitirip devam ediyoruz.

“Vauk Dağı Tüneli’ni açıp Gümüşhane’yi Bayburt’a bağlayacağız”

Bayburt’ta da çok önemli işlerimiz var. Siz de yakından biliyorsunuz. İnşallah bu yılsonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı’nı hizmete alacağız. Çok yoğun çalışıyoruz. Pistlerimizi bitirmiştik, terminalimiz bitecek. İnşallah önümüzdeki sene Kop Dağı Tüneli’mizi bitireceğiz. Çok önemli iştir. Erzurum’u yarım saate düşüreceğiz.

3 Mayıs’ta inşallah Zigana Tüneli’ni açarak yolları, mesafeleri iyice kısaltacağız. Buradan bir şehir içi mesafesindeki seyahat süresiyle Bayburt’a transit bağlanmış olacaksınız inşallah. Avrupa’nın en uzunu ve dünyanın da üçüncü en uzun tüneli olan Zigana tünelini inşallah tamamlayarak vatanımıza milletimize kazandıracağız.” şeklinde konuştu.

Bayburt’un yöresel lezzetlerinin sunulduğu iftarda vatandaşlar taleplerini Bakan Karaismailoğlu’na iletme fırsatı buldular.

Haber: Arif Azak

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ertuğrul dedi ki:

    Bayburt Akp’ye rekorlar kırarak destek vermesinin cezasını çekiyor adeta. Gidin Doğu’ya, Güneydoğuya, yada Akp oylarının en az olduğu illere de hizmet görün. Her seçimde desteklediğimiz iktidar bizi çok derinden inkişaf uğratmış çok üzmüştür. Elle tutulur bir tane yatırım gösteremezsiniz . Hep aynı terane dönüp duruyor. Bayburt’a gelen her iktidar milletvekili, Bakan “Şunu yaptık bunu yaptık ” diye saydırıyor, bakıyorsun ortada koca bir hiç var. Gözle görülür bir yatırım var evet; “Çoruh nehrinin dereye dönüştürülmesi projesi” Malesef ki oylarımız yine Bayburt’a harabe şehir olarak görmek isteyenlere olacak büyük ihtimalle. Malesef ki bu memleketin kaderi bu. Vatanperver olmanın cezası ödetiliyor devamlı. Sol iktidarlar “Milliyetçi-Muhafazakar ” diye sağ iktidarlar “çantada keklik” gördükleri için. Şahsen Bayburt adına tüm ümitlerimizi ve hayallerimizi kaybettik. Ne acı!

  2. y.mühendis-a.mehdi öztürk- dedi ki:

    kop dağı tüneli,dereden viyadükle gidilse idi 600 mt tünel olacaktı!!.?—çed raporu tekrar incelenmeli
    dir.???,sn bakan adile duyrulur.!!!.,şimdiye,kadar 10 sefer yapılmıştı,.!!!

  3. Hakan dedi ki:

    Havalimani için 2020 dediler olmadı 2021 dediler olmadı 2022 dediler olmadı 2023 mart dediler olmadı şimdi de 2023 sonu diyorlar kop tüneli dediğiniz tünel 11 yıldır yapılamıyor demiryolu projesi zaten yılan hikayesi kendilerine yakın şirketler para üstüne para aklıyor şehirmerkezinde ki ana yola bayburt un anahtarı teslim edilen firma 4 senw önce 15 20 yıl dayanma garantili olması gereken asfaltı atıyor 1 sene sonra bozulan yola kara yolları yama atıyor şehirde adaletsizlik liyakatsizlik hat safhada denetim sıfır hala insanlara nasıl vaat verirsiniz ?