Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

AK Parti Milletvekili Adayı Ateş: “Sorunlarımızı Biliyoruz, Çok Çalışarak Aşacağız”

AK Parti Milletvekili Adayı Ateş: “Sorunlarımızı Biliyoruz, Çok Çalışarak Aşacağız”
16 Nisan 2023 18:18 | Son Güncellenme: 16 Nisan 2023 18:26
A+
A-

AK Parti Bayburt Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Ateş, seçim çalışmalarını devam ettirirken yazılı ve görüntülü bir basın açıklaması yaptı.

Bayburt’un sorunlarını bildiklerini ve çalışarak aşacaklarını belirten Ateş’in il teşkilatı aracılığıyla yaptığı açıklaması şöyle:

“Sorunlarımızı biliyoruz. Farkındayız. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde siz değerli vatandaşlarımız milletvekilliği mührünü bize layık görürse, hazırladığımız yol haritası çerçevesinde bu sorunları aşmak için çok çalışacağız.”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Bayburt Milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Ateş, düzenlediği basın toplantısında Milletvekilliği adaylığına dair ilk değerlendirmelerini yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili adayı Orhan Ateş, milletvekilliği adaylığına seçildiği için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatına teşekkür ederek, AK Parti teşkilatı olarak çok çalışarak bu görevin üstesinden geleceklerini ifade etti.

Bayburt’un sorunlarını bildiklerini belirten Ateş, “Sorunlarımızı biliyoruz. Farkındayız. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde siz değerli vatandaşlarımız, milletvekilliği mührünü bize layık görürse, teşkilatımızla birlikte hazırladığımız yol haritası çerçevesinde bu sorunları aşmak için yoğun bir çalışma içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti iktidarının Bayburt’a katkılarının yadsınamayacak drecede çok olduğunu vurgulayan Milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Ateş, konuşmasında şunları kaydetti: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletimizin iradesiyle iktidara gelen Partimiz, geride bıraktığı süre zarfında ülkemiz ve şehrimize yaptığı hizmetler ortada. İnşallah bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılan bu hizmetlerin üzerine koyarak çıtayı bir üst seviyeye çıkaracağız.

22 yıllık hekimlik hayatımda Bayburtlu hemşehrilerimizin sağlık problemleri noktasında her daim hizmetinde olduk. Yeni dönemde de sağlık noktasında yaptığımız çalışmaların üzerine de koyarak inşallah çok daha kaliteli hizmetler üretmenin gayreti içerisinde olacağız.

Biraz önce de bahsettiğim gibi memleketimizin sorunlarının farkındayız. Bizler AK Parti olarak bu sorunların üstesinden gelecek güce de ekibe de sahibiz. İstihdam konusunda çeşitli planlarımız mevcut. Bu konuda önümüzde ki dönemde güzel icraatlar ortaya konacak.

Hep birlikte el ele vererek ve çok çalışarak, bu kadim kentimizi daha refah yaşam koşullarına ulaştırmanın gayreti içerisinde olacağız.

Sevgili genç kardeşlerim; sizler, bizim aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Sizler büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarlarısınız.

Memleketimiz adına alınacak kararlarda, son 20 yılda olduğu gibi yine sizlerin fikirlerini alarak, gençlerimizle istişare ederek adımlar atacağız. Sizler AK Parti Türkiye’sinde doğdunuz, AK Parti Türkiye’sinde okudunuz, AK Parti Türkiye’sinde büyüdünüz.  Milletimizin takdiriyle 15 Mayıs günü göreve geldiğimizde en büyük gayemiz sizleri her bakımdan daha refah ve güçlü bir Bayburt’ta yaşatmak olacak.

Doğru Zaman, Doğru Adam ve Türkiye Yüzyılı vizyonu yolunda İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında tarihi bir dönüm noktası olacaktır.”

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Caaaanım Bayburt dedi ki:

    AKP’ nin Bayburt a yaptığı en güzel hizmet nerde vasıfsız işe yaramaz adam var kurumlara yönetici yaptı. Başka memleketten olup bu ilde memur olanları bezdirdiler bu şehre okumaya ya da çalışmaya gelenler isyan ederek kaçar oldu. size soruyorum 20 yıldır iktidara kayıtsız şartsız oy veren şehir bu halde mi olmalıydı ? ama vebaliniz büyük dua edin de Rabbim size rahmeti ile muamele etsin eğer rabbim rahmet etmez de adalet ederse yandınız demektir.

  2. Sağlıkçı dedi ki:

    Sayın Ateş; tespit ettiğiniz ve bildiğiniz sorunlar neler lütfen açıklarmısın. Mesela kullanım ömrü bitmiş ve yeni hastaneye taşınamayan MR cihazını nasıl yeni binaya taşıyacaksınız? Yada bu şehre zerre faydası dokunamayan vasıfsız sağlık yöneticileri de tespit ettiğiniz sorunlara dahil mi?

  3. ragıp dedi ki:

    ORHAN Hocamızı bayburt lu hemşehrilerimiz iyi tanır yıllardır erzurumda kimi zaman bizim abimiz kimi zamanda kardeşimiz olmuştur.Ne zaman ihtiycımız olsa yanımızda olmuştur telefonunu hiç kapatmamıştır rabbim ondan razı olsun bahtı açık olsun benim orhan hocaya vefa borcum var iyi partili olarak oyum orhan hocaya

  4. Durmuş büyükdağ dedi ki:

    20 senedir bu ülkenin değerleri olan türk telekom tüpraş bedaş tekel vs saymakla bitmez yandaşlarınıza peşkeş çektiniz yol yapdınız geçiş garantili hastane hasta garantili sizin yapdıklarınız bu ülkenin milli değerlerini satmak. Milli piyango vardı bilirsiniz onuda tüpçüye satdınız çok garip size kim oy verecek sizin bu ülkeye sokduğunuz durumu göremiycek kadar aptal değilim Ankara gitdi istanbul gitdi tek tek hesap birgün sorulur

    Gelelim Bayburt a ALLAH Aşkına fabrikamı yapdınız yok üretim tesisimi var yok dalgamı geçiyosunuz

  5. Durmuş büyükdağ dedi ki:

    21 senedir çözemediniz şimdimi çözeceniz çocukmu kandırıyosunuz bayburt akp türkiyede enfazla oy aldığı bir güzide şehir şimdi ben soru sorsam akp vekili cevap verebilecekmi vallahi veremez çağrı merkezi yapdık diyorlar kelkit de 15 senedir vardı

    Hastaneye gelelim evet bir hastane binası var doktor yok

    Köy yollarına gelelim ipince asfalt mıcır hersene birsürü kaza yapılıyor neden se o yollar da birilerinin cebi dolsun diye tekrar dan ince asfalt yapılıyor. Daha niceleri suyok su yazıklar olsun yediniz memleketi doymadınız

    Ülkenin itibarını yerlebir ettiniz dışborç almış başını gitmiş fayiz haram diyorlar tarihimiz de böyle faiz ödenmesi yani nere dönersen dön akp bu saatden sonra kazanamaz. Orhan bey de biliyor ama iş işden geçdi hadi kazandı diyelim Bayburt akp peki iktidar day ken birşeyler Yapamayan şimdi muhalefet olunca neyapacak ya bumillet den elinizi çekin

  6. Emre dedi ki:

    Bayburt 20 senedir muhalefet partiden vekil göndermiş gibi bi konuşma olmuş fethani Battal gibi sıfır önergeyle sıfır sorun çözmek için gitmeyin fethani batalım Bayburt a ve Bayburtluya yaptığı en iyi hizmet torpille orda oraya adam atamak torpille birilerini liyakatsiz iş bulmak

  7. MUHTAR dedi ki:

    Yanındayız.
    Allah yar ve yardımcımız olsun.

  8. vatandaş dedi ki:

    Hastane, sağlık olayını düzelt başka beklentimiz yok.

  9. Galerli Ahmet dedi ki:

    Bu sorunların müsebbibi savunduğunuz ve aday olduğun parti şu an yetki sizde düzeltsenize elinizi tutan mı var…

  10. Hakan dedi ki:

    Keşke hangi sorunların farkında olduğunuzu da açıklasaydınız..

  11. Sinan Akbaş dedi ki:

    sanki muhalefetten seçilecek bir vekil edasıyla olaya yaklaşmış kendinden önce seçilen diğer ak Parti milletvekilleri 20 yıldır uyuduklarını göre biraz da kendisi uyumayı düşünüyor memleketin geldiği bu noktayı muhalefet getirmediğine göre neyi düzelteceklermiş