Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt’ta 9 temizlik görevlisi alımı için 3026 kişi müracaat etti

Bayburt’ta 9 temizlik görevlisi alımı için 3026 kişi müracaat etti
15 Aralık 2022 21:26
A+
A-

Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü’ne 9 temizlik görevlisi alımı için İŞKUR’ aracılığı ile 3026 kişi müracaat etti. Müracaat edenler içerisinde 588 üniversite mezunu bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından Bayburt Sağlık İl Müdürlüğüne İŞKUR aracılığıyla işe alınacak olan 12 güvenlik görevlisi ile 9 temizlik görevlisi olmak üzere diğer meslek grupları dahil 35 kişi işe alınacak.

İnternet veya Alo 170 hattı üzerinden yapılan ve sona eren müracaatlarda temizlik görevlisi için müracaat eden 3026 kişiden üniversite lisans ve ön lisan mezunu 588,  Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu 1544 ve İlköğretim mezunu 894 kişi bulunuyor. Toplam 3026 kişi temizlik için müracaat ederken, 12 güvenlik personeli ile 8 meslek branşı için yapılan müracaat sayısı ise belli değil.

Temizlik görevlisi için yapılan müracaattan yola çıkılacak olursa 35 kişinin işe alınacağı Bayburt’ta yaklaşık 4 bin kişinin müracaat ettiği tahmin ediliyor.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu

Başvuruların tamamlanmasının ardından Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Ülke genelinde toplam 11 bin 317 işçi alımı 28 Aralık 2022 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecek.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru sonuçları Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilecek.

Bayburt’ta Sağlık kurumlarında çalıştırılmak üzere toplam 35 kişinin meslek grubu ve sayıları şöyle:

Güvenlik görevlisi : 12

Temizlik görevlisi : 9

Hasta karşılama görevlisi: 1

Elektrikçi: 1

Marangoz: 1

İnşaat boyacısı: 2

Klinik destek elemanı: 3

Bilgisayar arıza giderme elemanı: 2

Sıhhi tesisatçı:3

Servis destek elemanı : 1

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Rıfat gecer dedi ki:

    doğru fakat her gecen gün üniversite ve lise mezun veriyor emekli yasa da malum artık insanlarda emekli olamıyor biri gidip digeri yerine gecemiyor gencler 35 40 yaslarında evlenmeye basladı artık kardesım benim 2 cocuk var 2 side üni mezunu bayburtta bi ma 101 gibi firmalar biler torpile geçmiş durumda ben emekli olcam olmaya korkar oldum .

  2. Kral dedi ki:

    Ekonomik bozukluk ve yanlış işleyen ekonomik düzen bitirilmediği sürece var olan fabrikalar da kapanmaya mahkum olur. Bu asgari ücretle bir insanın yaşaması ve hele bir aile kurup devam ettirebilmesi imkansızdır. Sorunları çözebilecek bir Ekonomik bir çözüm vardır yeter ki millet bakmasını ve görmesini bilsin

  3. Alp dedi ki:

    Bayburta neden fabrika kurayım istanbul sanayisinde eleman bulunmıyorken bayburtta kimi bulayım çalışmaz kimse istanbul ikitelli osb de işçi bulamazken kimse bayburtta açılacak fabrika hemen kilit vurur yada afganistanda eleman temini yapar

    1. esnaf dedi ki:

      bayburtta yaşamadıgınız çok belli yada tuzunuz kuru dayınız filan var esnaf dükan kapatıp bayburttan kacıyor issizlik gırla gidiyor kardeşim ekmek olmus kac lira millet eskiden canının derdine düşerdi şimdi karnının derdine düştü yeni hastane yaptılar trilyonlar harcadılar ama i
      çindeki aletler eski bozuk saglam adam hasta cıkıyor vs vs .

  4. metin dedi ki:

    katranı ezsen olur mu şeker…. diye bir laf vardır. İşte ülkenin hali bu herkes fabrika istemiş asgari ücret ile gecinemedikten sonra insanlar ne yapılırsa yapılsın. Belediye ikametgah taşıyanlar a sürpriz hediye çeki veriyormus (puhahaa) ancak gülerim ben buna. boşuna kimse müracaat etmesin böyle iş ilanlarına malûm Parti’nin birkaç torpilli elemanı giriş işlemlerini bile yapmıştır.

    1. metinci69 dedi ki:

      malesef.

  5. Hasanbin harun dedi ki:

    Devlet bayburta fabrika acsin.insanlarda gitsin asgari ucrete köle gibi talim etsin.fabrikada olsun arpalik.kar zarar hesabi yok.faturayida millet ödesin.bu fabrika acmak o kadar kârlı ise neden bu kadar zamandir ozel bir mutessebbis acmiyor.size soruyorum ey tok sesle fabrika isteyen arkadaşlar.

  6. Ayşegül dedi ki:

    Aynen öyle üstadım malesef 🙁

  7. BURAK dedi ki:

    BAYBURTTA AKP YE EN FAZLA OY VEREN SEHİR BAYBURT AMA BAKMAZ ETMELER GENÇLER HEP KAC MAYA YER ARIYOR İŞ YERİ ACSALAR BAYBURTTA PARA KAZANAMAZLAR YA MERMUR OLUCAK YA KACICAK 1 TANE FABİRAKA ACINDA MİLLETİN KARNI DOYSUN AYIP YA BÜYÜKLERMİZ BU HALİNİ GORSE BAYBURTTUN KAHRU PERİŞAN OLURLARDI . HAKLARINI HELAL ETMELER Dİ . BİZİM BURANIN BİR LAFI VARDIR COK EDENİN GORANA EDERLER DİYE.

  8. Üsame Durmuş dedi ki:

    Ekmeği yere düşüren çocuk onu alır,üç defa öper birde başına koyarya,yada sofradaki bir ekmek kırıntısını parmak ucuyla toplayıp ağzına koyarya bir büyük.
    Ekmek kutsaldır,tohumuda kutsaldır,bir emek ürünüdür ekmek,israf edilmemelidir.
    Peki insan kutsal değilmidir?
    Neden bir memleketin,bir ülkenin gençleri israf ediliyor?
    Bi ekmek kırıntısı kadar değeri yok mu ki bu gençlerin kimse bir araya toplayıp değerlendirmiyor?
    Bu ülkedeki en büyük israf insan israfıdır.

    1. Ali dedi ki:

      Ülkede torpil gırla gidiyor sorsan müslümanlar hak yemede dünyada 1 iz elhamdulillah iktidara bayburt %90 oy veriyor 1 tane fabrika acamiyor is veremiyor bayburt il oldugu zaman nufüs 150 bin suan 60 bin hep göç fabrika acmayacakları zaman baheneleri vardı ulaşım yok diye trabzon 1 saate düştü erzurum 1 sate düştü hava alanı acılıyor ama hala bir gelişme yok böyle devam ederse esnafda sayılı kalıcak kacıyor çünkü milet.

      1. İssiz dedi ki:

        kardeşim ne güzel acıklamıssın ya .

  9. Vatandaş dedi ki:

    9 temizlik işçisi alınacak, müracaat eden 3026 kişi , maalesef sözün bittiği yerdeyiz.. Bu tablo neyi anlatıyor, herkes elini vicdanına koysun..

  10. burak dedi ki:

    Sahipsiz memleket fabrika yok bir şey yok . daha çok olacak bu sayı böyle giderse batırdılar bayburtu .