Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Trabzon Bayburtlular Derneği’nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Trabzon Bayburtlular Derneği’nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım
10 Mayıs 2021 13:20
A+
A-

Trabzon Bayburtlular Derneği, Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattığı gıda kolisi ve nakit para yardımını devam ettiriyor.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay yaptığı açıklamada “İhtiyacı olan birçok aileye bizatihi kendimiz yardımları evlerine götürüyoruz. Bu zor günlerde hayırseverlerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Gereken yardım ve hayırlarını bizim aracılığımızla fakir ve muhtaç ailelere ulaştırma noktasında bizi tercih ediyorlar. Biz de bu görevi layıkıyla yapabilmek için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Muhtaç ve fakir aileleri yerinde tespit ediyoruz. Bizatihi kendimiz bu ailelere yardımları götürüyoruz. Bununla beraber hayırseverler yardımları bizatihi kendileri fakir ailelere versinler diye beraber de yardımları dağıtıyoruz. Bu dayanışmadan hayırseverler de memnun kalıyor. ”ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahiplerine gıda malzemelerinden oluşan yüzlerce adet koli dağıttıklarını belirten Okay, “ Almanya Stuttgart Bayburtlular Derneğinin organize ettiği “Gurbetten Sılaya Can suyu” adı altında yardım kampanyasından derneğimize ulaşan 69 adet nakti yardımı Yönetim olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu organizasyona öncülük yapan Almanya Stuttgart Bayburtlular Derneği Başkanı Sayın Yasin Ayışık beye ve Yönetim Kuruluna, yurt dışı ve yurt içindeki tüm İş İnsanlarına, yardımseverlere bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek oldukları için teşekkürlerimizi sunarız. Her yıl geleneksel hale getirip Trabzon Bayburtlular Derneği olarak düzenlediğimiz  Ramazan iftar yemeğimizi bu yıl Pandemi ile üstün uğraş veren bu uğurda bizler için canlarını hiçe sayarak hizmet eden Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü Acil Servisi çalışanları ile Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdik” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Sn Sadettin Başkanımıza hayıra vesile oldukları için, ayrıca tüm hayır severlere niyetleri için teşekkür ediyorum, ALAH kabul eylesin.