Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C

Pekmezci’den İstanbul Bayburt Derneklerine ziyaret

Pekmezci’den İstanbul Bayburt Derneklerine ziyaret
25 Şubat 2022 20:33
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci İstanbul’da devam eden faaliyetlerine, Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Ümraniye Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine Ümraniye Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Derneği’nden başlayan Pekmezci, burada dernek başkanı Sadettin Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Bayburtlularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Pekmezci misafirperverliklerinden dolayı dernek başkanı Sağlam ve yönetimine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Pekmezci’yi ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını söyleyen dernek başkanı Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Daha sonra Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne geçen Pekmezci, dernek başkanı Adem Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Adem Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Pekmezci misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Dernek başkaı Adem Doğan ise Hükmü Pekmezci’nin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular. Daha sonra Başkan Pekmezci derneğe üye olarak şeref defterini imzaladı.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci şunları söyledi:

“Bayburt’umuzun düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 104. yıl dönümü kutlama programları dolayısıyla bulunduğumuz İstanbul’da faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bayburt derneklerimizi ziyaret ettik. Hem Ümraniye Bayburt derneğimiz hem de Anadolu Yakası Bayburt derneğimiz hemşehrilerimiz içinde, şehrimiz içinde önemli ve başarılı çalışmalarda bulunuyorlar. Ben bu başarılı çizgilerini sürdürmelerini temenni ediyorum. Tüm derneklerimiz hemşehrilerimizin gurbette kendilerini Bayburt’ta gibi hissetmeleri için kilit rol oynuyor. Ziyaretlerimizde Bayburt’umuz da olan değişimleri kendilerine anlattık. Allah nasip eder pandemiyi atlatırsak bu yıl her zaman olduğu gibi Temmuz ayının 3. haftasında gerçekleştireceğimiz 26. Uluslararası Dede Korkut Şölenlerimize tüm hemşehrilerimizi davet ettik. Ben tekrar başkanlarımız Sadettin Sağlam ve Adem Doğan nezdinde derneklerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. İDRİS dedi ki:

    BAYBURT UN KURTULUŞU BAYBURT TA KUTLANMALI BELEDİYE BAŞKANI MİLLETVEKİLİ VALİ HER KURTULUŞ YILDÖNÜMÜNDE HURRA İSTANBUL ONDAN SONRA GÖÇ FAZLA NÜFUS AZ İSTİHDAM YOK VS VS.KARDEŞİM GİTME RİCADA BULUN DERNEKLER O KUTLAMALARI KONSERLERİ DİĞER BÜTÜN PROĞRAMLARI BAYBURT TA YAPSIN BUNDAN DOLAYI DIŞARIDAN İNSANLAR GELSİN ÜÇ BEŞ GÜN BİR HAFTA HER NEYSE KIŞIN BAYBURT TA BİR CANLILIK OLSUN EKONOMİK ANLAMDA BAYBURT A GİRDİ SAĞLANSIN SİZ BÜROKRASİ OLARAK ORAYA GİDERSENİZ ONLAR GELMEZ HATTA DAHALARI SİZİN ARKANIZDAN O PROĞRAMLAR İÇİN ORAYA GELİR PARTİ BAŞKANLARI DİĞER İL İLÇE DERNEKLERİ VS ŞUBAT AYI BAYBURT İÇİN ÖNEMLİ AMA BÖYLE DEĞİL ŞİMDİ TAŞINDINIZ İSTANBUL A EEE NE YAPALIM İSTANBUL DÜŞÜNSÜN