Dolar 32,5174
Euro 34,9042
Altın 2.439,46
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Muharrem Kahraman, Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Muharrem Kahraman, Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
6 Mayıs 2022 15:01 | Son Güncellenme: 6 Mayıs 2022 15:02
A+
A-

Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Kahraman, 27 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan birlik seçimlerinde aday olduğunu belirterek, odalarda başlayan değişim sürecinin birlik seçimlerinde de devam edeceğini söyledi.

Ocak ayında yapılan kongrede Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Muharrem Kahraman, 6 odanın yönetim kurulu üyeleri ile mevcut yönetimin oy kullanacağı Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde aday olduğunu ve seçim çalışmalarını başlattığını belirtti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Muharrem Kahraman, yapılan seçimlerin bir şeyi de gösterdiğini, Bayburt esnafının oda seçimlerinde değişimden yana oy kullandığını belirterek, bu değişim sürecinin odalar birliği seçimlerine de yansıyacağını ifade etti.

Tüm odalara aynı gözle baktığını ve seçilmesi halinde tüm odaların esnafa hizmet noktasına önem vereceğini söyleyen Muharrem Kahraman, tüm odaların sıkıntılarının olduğunu ve odalar birliğinin görevinin bu sıkıntıları sona erdirmek olduğunu kaydetti. 

Oy kullanacak 48 delege ile görüşmelerin sürdüğünü bildiren Kahraman, “Oda seçimlerinin hepsinde Bayburt esnafımız değişimin önünü açtı. Bu değişim birlik seçimlerinde tamamlanacak. Güzel bir hava yakaladık. Önemli olan Bayburt esnafının ön ayak olduğu bu değişim sürecini birlik seçimlerinde de sürdürerek, birliği güzel bir noktaya taşımak. Bunun için gayret ediyorum. Görüşmelerimiz sürüyor, Bayburt esnafı için güzel icraatlar yapacağız” şeklinde konuştu.

Diğer taraftan önümüzdeki günlerde başka isimlerinde adaylık açıklaması yapması bekleniyor.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.