Dolar 32,4682
Euro 34,6780
Altın 2.394,80
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Yağmurlu
Bayburt
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 14°C
Cts 15°C
Paz 13°C

MHP Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap, Bayburtlulardan vekalet istedi

MHP Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap, Bayburtlulardan vekalet istedi
21 Nisan 2023 10:22 | Son Güncellenme: 21 Nisan 2023 10:42
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi yaptığı açıklamada, bütün Bayburtlulardan kendisine vekalet vermelerini istedi.

MHP Milletvekili Adayı Kasap’ın yazılı basın açıklaması şöyle:

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Bayburt Milletvekili adayı olarak hizmetinize talip oldum. Beni Milliyetçi Hareket Partisinin adayı olarak açıklayan Ülkücü Hareketin lideri büyük dava adamı Genel başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı arz ediyorum.

Değerli hemşerilerim; 40 yıllık siyasi hayatımda Ülkücü Hareketin emrinde, partimin çeşitli kademelerinde sizlere hizmet ettim .  Şimdi de Allah nasip ederse desteklerinizle Milletvekiliniz  olarak inşallah Gazi Meclisimizde sizleri temsil edeceğim. Değerli hemşerilerim ;14 Mayıs’ta yapılacak seçimler milletimizin geleceği ve devletimizin bekası için bugüne kadar yapılan seçimlerden çok farklı olacaktır.

Aziz hemşerilerim; Özellikle vurgulamak isterim ki Türkiye üzerine bir kumar oynanmaktadır. Bizler Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta bu kumar masasını siz vatan ve millet sevdalısı Bayburtlu hemşerilerim ve büyük Türk Milletinin engin feraseti ile sandığa gömeceğiz. Bizler önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve  ben diyenler olarak gecemizi gündüzümüze katarak ,  omuz omuza çalışacak , milletimize bu gerçeği açıklamaktan asla geri durmayacağız.  İnşallah yüce Rabbimin yardımı ve sizlerin destekleriyle , 15 Mayıs sabahı büyük ve güçlü Türkiye emin  adımlar ile  kızılelmasına yürüyecektir.

Değerli basın mensupları kıymetli hemşerilerim ; Ben de bu kutlu yürüyüşte sizlerin vekâletine zeval getirmeden her birinizin derdiyle dertlenip,  aziz şehrimiz Bayburt’un ekonomik ve sosyal problemlerinin üzerine yılmadan gideceğim. Özellikle memleketimizdeki işsizlik sorunu,  gençlerimizin gelecek kaygılarını ortadan kaldırmak ve kariyer planlamalarında hep yanlarında olacağım. Burada sizleri temin ederim ki milletvekiline ulaşmak için hiçbir aracıya  ihtiyacınız olmayacak,  bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz ve bir evladınız olarak  emrinizde olacağım.

Değerli hemşerilerim;  İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı yürekten tebrik ederken  14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde hepinizin sandığa giderek mührünüzü Ülkücü şehtilerimiz ve Başbuğ Alparslan Türkeşin Manevi mirası Üç Hilalin  üzerine vurarak kederde, tasada Sizinle bir ömür bir arada yaşayan Bekir Kasap kardeşinize vekaletinizi vermenizi istiyorum.

Unutulmamalıdır ki;  Vereceğiniz her bir oy Türkiye yüzyılına vuracağınız mühür olacaktır.

Değerli Hemşehrilerim ; Bayburt sevinçte ve kederde bir arada , olan ayrısı gayrısı olmayan , önce vatan ,önce devlet diyen kahramanlar diyarıdır. Bayburtlu hemşehrilerimin  çıktığım bu yılda beni yalnız bırakmayacaklarına yürekten İnanıyorum. Bu duygularla 14 Mayıs seçimlerinin Milletimize hayırlar getirmesini diliyor ,  aday olan tüm arkadaşlara  başarılar diliyorum.

Sizleri Allaha Emanet ediyorum. Duamız Devlet kazansın.”

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. müsavvat dedi ki:

    Neden dolayı size vekalet vermeliyiz bizi ikna edecek ne koyuyorsunuz ortaya.