Dolar 32,5180
Euro 34,8973
Altın 2.454,80
BİST 9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 20°C

Dünya Şampiyonu Önder Şipal 35 yaşında boksa veda etti

Dünya Şampiyonu Önder Şipal 35 yaşında boksa veda etti
21 Kasım 2022 09:18 | Son Güncellenme: 21 Kasım 2022 21:57
A+
A-

Bayburtlu Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Önder Şipal düzenlenen jübile maçıyla 35 yaşında aktif boks hayatına veda etti.

Bayburt Üniversitesi Busenaz Sürmeneli Spor Salonunda düzenlenen gecede Türkiye Boks Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz’ün konuşmasıyla başladı.

Kendisi de eski boksör olan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise Şipal’in boks sporunda Türkiye adına önemli başarılara imza atarak Bayburt’a büyük gurur yaşattığını ifade etti.

Belediye Başkanı Pekmezci, Bayburt’ta ilk boks kulübünün 1970 li yıllarda kurulduğunu belirterek kendi dönemlerindeki tecrübelerini anlattı. Bayburt’un boks konusunda büyük ilerleme kaydettiğini söyleyen Pekmezci, uluslararası platformda büyük başarılar elde eden sporculardan bir çoğunun Bayburtlu olduğunu ve bunun Bayburt için bir gurur kaynağı olduğunun altını çizdi. Başkan Hükmü Pekmezci daha sonra Türk Boksuna yaptığı hizmetler anısına Önder Şipal’e plaket takdim etti.

Jübilenin düzenlenmesine katkıda bulunanlara verilen plaket takdimi ve gerçekleştirilen müsabakaların ardından gece sona erdi.

 

 

YORUMLAR

  1. Ömer Faruk dedi ki:

    Bayburt’un böyle başarılı bir sporcusu varken spor salonu neden bir Trabzonlu’nun adını taşıyor!!!