Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Davutoğlu, Bayburt’ta Parti Binası Önünde Halka Seslendi

Davutoğlu, Bayburt’ta Parti Binası Önünde Halka Seslendi
9 Temmuz 2021 09:32 | Son Güncellenme: 9 Temmuz 2021 18:57
A+
A-

Bayburt’u ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, parti binası önünde halka seslendi, esnafı ziyaret etti.

Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcıları Feramuz Üstün, Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler ve parti üyeleriyle birlikte parti binasını ziyaret etti. Bayburt’un, gönlünde farklı bir yere sahip olduğunu dile getiren Davutoğlu, “Bayburtlulara her şey yakışır ama korkmak asla yakışmaz, Bayburtlular korkmaz, Anadolu insanı korkmaz, her zaman hakkınızı arayın” dedi.

Bayburtluların ilk kez şikâyetçi olduklarına şahit olduğunu belirten Davutoğlu, “Bu, bütün vatan sathındaki şikâyetler kadar önemli ama Bayburtluları tanıyan ve Bayburt’u da derinden seven birisi olarak, Bayburtlular çok zorda kalmasalar şikayet etmezler ben bunu bilirim.” dedi.

Aydıntepe ilçesi ile Arpalı beldesinde esnafını da ziyaret edip onların sorunlarını dinleyen Davutoğlu, partimizin adını Gelecek Partisi koyduk çünkü biz geçmişe değil, geleceğe bakmak istiyoruz ve süratle örgütlenerek halkımızın desteğini alıyoruz. İnşallah iktidarın en güçlü adayı olacağız.” diye konuştu.

Bayburt ziyaretini tamamlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu  Erzurum’a gitmek üzere Bayburt’tan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.