Dolar 32,5174
Euro 34,9042
Altın 2.439,46
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bonus Hoca, Bayburt’ta Öğrencilerle Buluştu

Bonus Hoca, Bayburt’ta Öğrencilerle Buluştu
31 Mayıs 2022 20:39
A+
A-

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünün davetlisi olarak Bayburt’ta gelen Bonus Hoca, öğrencilere “Beyin Temelli Motivasyon”u anlattı.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavları (YKS) ile ilgili öğrencilere “Sınavın Beyin Temelli Kuralları” hakkında motivasyon semineri veren “Bonus Hoca” olarak bilinen Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu sınava hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

Yaklaşan sınav sürecinde öğrencilerin sınav kaygısını yenmeleri ve sınava daha iyi motive olmaları için Bayburt’a gelen Süleyman Beledioğlu, 12.sınıf öğrencilerine 3 grup halinde Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda buluştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar, ilimize teşrif eden ve verdiği etkili seminerlerle öğrencilerimizi YKS’ye motive eden araştırmacı yazar Süleyman Beledioğlu ile İsmail Yolcu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 18 Haziran 2022 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 19 Haziran 2022 tarihinde Alan Yeterlilik Testi (AYT), öğleden sonra da Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.