Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C

Bayburt’ta Tarım Kredi Kooperatifi marketinde ucuz toz şeker kuyruğu

Bayburt’ta Tarım Kredi Kooperatifi marketinde ucuz toz şeker kuyruğu
1 Temmuz 2022 07:53 | Son Güncellenme: 1 Temmuz 2022 08:07
A+
A-

Bayburt’ta Tarım Kredi Kooperatifi marketinde bayram öncesi vatandaşlar indirimli toz şeker almak için market önünde kuyruk oluşturdu.

Marketin açılış saatiyle birlikte markete girenler, her birisi 2 kilogram olan 2 poşetten fazla şeker alma şansı bulamadı. Kucaklarını şeker poşetleriyle dolduranlar ise uygulamayı duyunca hayal kırıklığı yaşadılar. Adeta toz şeker almak için yarış yaşanan markette iki dakika içerisinde şekerler biterken, markette çalışan kasiyerler ise vatandaşları belli sayı dışında şeker alamayacakları konusunda ikna etmeye çalışırken zor anlar yaşadı.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Serkan Kaya dedi ki:

    Rezillik şu düştüğümüz duruma bak.

  2. Ekrem Keskin dedi ki:

    Hiç bir dönemde ve AK Parti’nin 20. Senelik iktidarı döneminde, Bayburt’ta yakışır, Bayburt’a Bayburt halkına hizmet edecek M. vekili Meclise taşıyamadık
    Bir bacası tüten fabrika kurulmasına vesile olamadılar, göçün önüne gecemediler.

  3. Turhan sever dedi ki:

    Bayburt hiçbir zaman kalkınamaz bukadar göç veren bşr yerin kalkınması mümkünmü hayvancılık yok tarım yok sanatı yok peki ne var kocaman bir hiç peki siyasileri iz ne yapıyor maalesef hiç sanki bayburt siyaseti tekelleşmiş onlarda yandaşlarına yalakalık yapanlara bakıyor nasılsa Bayburt tan sola oy çıkmaz onlar bizden iş yapmasakta

  4. bilal dedi ki:

    Ben ekonomistim ??? Faiz sebep enflasyon neticedir!!! Nas varrrr nass. Deseler de:
    AKP sebep pahalilik ve enflasyon sonuctur

  5. Üsame Durmuş dedi ki:

    Bir zamanlar şeker pancarı eker,avansıyla evlere eşya alır yada geçimimizi sağlardık.Avans yerine çuval çuval şeker verilince kızardık.
    Pancar yapraklarını kestirmek için ekmeyip hayvanı olanlara yalvarılırdı gel bizim tarladan al yaprağını diye.
    Şimdi millet tarlasından turşuluk pazı toplattırmıyor.
    Gelişmekte olan ülkeler tarımdan sanayiye geçiş yaparlarmış.
    Bizde hele Bayburtta tarım bitti,sanayiye geçiş bir türlü olmadı.
    Olan ne?
    Göç,göç,göç.
    Üniversite açılsın Bayburt kalkınacak,askeriye gelsin Bayburt kalkınacak.
    Parası olanlar,ev kiralayıp öğrenci sömürerek kazandılar,olmayanlar?
    Büyük sermayeli kuruluşlar,ağlarıyla kuşattılar Bayburtu.
    Bayburtlu Ahmet,Zeynep pazarcılık yapmasın,manav olmasın,mağaza açmasın.
    Ne yapsın aynı iş gücünü sarfederek, asgari ücretle büyük sermayelere marabalık yapsın.
    Sözün özü üzgünüm çok üzgünüm.Memleketimde yaşamak varken uzaklarda olduğum için üzgünüm,çocuklarımı orda büyütme imkanım olmadığı için üzgünüm,her yıl göçmek zorunda kalanlar için üzgünüm.
    Bürokrasiye baksan,tarihte görülmediği sayıda Bayburtlu söz sahibi oldu,görev aldı.
    Sonuç,sonuç koca şehirlerin bir mahallesi kadar olmayan memleketimin bi yarasına merhem süren olmadı.

  6. Aykut demir dedi ki:

    Bayburt hak ettiğini yaşıyor bu az bile onlara akıllı Olcan çantata keklik olmayan kendini ağırlığını ortaya koyacaksın çeketimi koysam kazanırım demicekler hizmet edersem kazanırım diyecekler ama nerde o bilinç saygılar

    1. Bayburtlu dedi ki:

      İşine bak sen. Bişeker için ne partisini satar nede vatanını. Sen Bi şeker için demek ki partini, savunduğun görüşü satabilirmişsin. Bizler şartlar neyi gerektirirse onu yaparız. Çantada keklik olan varsa o da sen ve senin gibiler. Ülkede dikili Bi tek çivisi olmayanlarla Bi şeker için vatanı satabilirmişsiniz demek ki. Bak işine. Bunlar bayburtlu. Sen tanıyamazsın bu insanları.

      1. bülbül dedi ki:

        Sıkışınca hemen vatan millet sakaryaya bağla. 100 yıllık Cumhuriyetin bütün fabrikalarını sattınız.Türkiyenin en büyük üretim tesislerine bir araştır bakalım akp kaç tane yapmış kaç tane satmış.Sizin vatan sevginiz pamuk ipliğiyle menfaatlerinize bağlı. Vatanını kimin sattığı , yabancılara peşkeş çektiği ortada.Koskoca milleti araplaştırıp ülkemizi kabile devleti yapmaya çalışıyorsunuz.

  7. Enes dedi ki:

    Eskiden yağ kuyruğu, tüp kuyruğu vardı diyenler şimdi ucuz şeker kuyruğunda..