Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 17°C

Bayburt’ta Millet İttifakının Milletvekili Adayı Karaoğlu oldu

Bayburt’ta Millet İttifakının Milletvekili Adayı Karaoğlu oldu
9 Nisan 2023 15:56 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2023 17:57
A+
A-

Bayburt’ta Millet İttifakının Milletvekili adayı İYİ Parti’den Dr. Karabey Kadri Karaoğlu oldu.

Bayburt’ta 6’lı masanın il başkanlarının aldığı kararla İYİ Parti’nin Milletvekili Adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ile seçime giriyor.

Karabey Kadri Karaoğlu Kimdir ?

Dr. K. Kadri Karaoğlu 1966 yılında Bayburt’ta dünyaya gelmiştir. İlk Orta ve Lise öğrenimini Bayburt’ta tamamladıktan sonra girdiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği bölümünden 2.sınıfta ayrılarak kazandığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Tıp eğitimi aldı ve bu fakülteden 1993 yılında mezun oldu.

Hekimliğe 1993 yılında Bayburt Arpalı Beldesi Sağlık Ocağında başladı ve askerlik vazifesini 1996-1997 yıllarında 248.dönem Yedek Subay Adayı olarak Diyarbakır, Kulp ve Hani’de tamamladı.

1997 yılında Bayburt Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürlüğü, 1998 yılında İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı.

1999 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar ortağı olarak yer aldığı koalisyon hükümeti döneminde İl Sağlık Müdürlüğüne atandı. 12 yıl boyunca başarı ile yürüttüğü görevinden 10.03.2011 tarihinde istifa ederek MHP Bayburt Milletvekili Aday Adayı oldu. Bayburt’un tek vekille temsil edildiği 24.dönem Milletvekilliği seçiminde aday olamaması üzerine Bayburt Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM)’de Baştabip olarak hekimlik mesleğine geri döndü.

2015 Yılında gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine aday adayı olarak başvurmak üzere 9 Şubat 2015 tarihinde görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı oldu ve aynı partiden Milletvekili adayı gösterildi.

7 Haziran 2015 gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde halkımızın teveccühü ile MHP Bayburt milletvekili olarak seçildi. Yeniden seçim kararı alınması sebebiyle bu görevi 6 ay sürdü. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan Milletvekilliği Seçimlerinde yeniden aday gösterildi fakat seçilemedi.

2016 Yılında hekimlik mesleğinden emekli olan Dr. K. Kadri Karaoğlu. Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünde önerilen değişiklikleri yapmak ve yeni bir genel başkan seçmek için toplanması planlanan ancak mahkeme tarafından iptal edilen kongre sürecinde Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmiş ve İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde İYİ Partiye dahil olmuştur.

Halen değişimli olarak Ankara ve Bayburt’ta ikamet etmektedir.

Bayburt’un sosyal ve kültürel hayatında önemli bir iz bırakmış ve 2000 yılında Belediye Meclisi tarafından Bayburt merkezde yaşadığı semtte bir caddeye adı verilmiş olan merhum şair ve araştırmacı Arif Nevzat Karaoğlu (Şaşkuni Baba)nın üçüncü oğludur.

Dr. Gülseren Karaoğlu ile evli olan Dr. K. Kadri Karaoğlu Ahmet Sencer, Ayşe Selcen ve Alper Seha adlarında üç çocuk babasıdır. 

Amatör düzeyde uzak doğu sporlarıyla ve Halk Müziği ile ilgilenmekte olup orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Umut Özkan dedi ki:

    Yanlış ata oynayan ağzıyla kuş tutsa kazanamaz.. vesselam..

  2. bülbül dedi ki:

    Öyle bir toplum düşünün ki papağan misali duyduklarını olduğu gibi tekrar etsin. Oysa insan düşünen bir hayvandır demiş bir bilge. Düşünce, bir bilgiyi zihinsel süzgeçlerden geçirip yorumlayarak kişiselleştirmek veya özgün bir bakış açısı oluşturmaktır. Eleştirel bir bakış açısı oluşturmak,zamanın ritmine ayak uydurmak, medeniyetin ulaştığı döneme uygun fikirler ortaya koymak sağlam temeller üzerine inşa edilecek olan eğitimle mümkündür.Hayatta en hakiki mürşit bilimdir. Değişimin ayak sesleri duyulmaya başladı. Oligarşik monarşiyi yıkmanın zamanıdır. Geleceğe umutla bakmak için ,yarınlara yaşanabilir bir ülke bırakmak için,emek içim özgürlük için …Değişim diyorum.

  3. Sedat dedi ki:

    Sayın muhtarim yavuzun hangi emeller doğrultusunda konuştuğunu nerden biliyorsunuz bbp genel başkanlığı hayalleri olan bir adam gelelim Kadri beye niye yolu yol değilmiş bırakın algilara kanmayi bugün tayyip erdoğan açılım yapacağım dese yine hepiniz oraya oy vereceksiniz yaptığında verdiniz vazgectiginde yine verdiniz hangisi doğru diye düşünen yok yeter ki tayyip erdoğan yapsın.ülkücülerin oyunu bolmez hepsini alır Sinan Ateşi bir pkk ko torbaciya vurdurttular bu dosya çok kelle götürür hangi ülkücü Türk bayrağının isminden rahatsız olan hudaparla ortaklığı içine sindirecek iyi partiye vallahi korkularından billahi korkularından iftira atıyorlar bizim olduğumuz yerde hdp hiç bir şey talep edemez diye kaç kere dedi Meral Aksener işin acı gerçeği şu iktidar gidiyor bitti bir dönem kapanıyor hesap verme korkusu iliklerine işledi habire not tutan iktidar kendisi ve nemalandirsiklari için tutulan notları hatirlatikca iftira ediyorlar

  4. MUHTAR dedi ki:

    Keşke bu tutulan yol yol değil diyerek istifa eden Yavuz AĞIRALİOĞLU gibi istifa etseydi ve MHP ye geçseydi kazanırdı. Şimdi sadece ülkücü oyları ikiye böler.

    1. Bayburtlu dedi ki:

      Ben ülkücü değilim Refahlıyım ama oyumu beyefendi kişiliğinden ve liyakatli olmasindan dolayi Kadri beye vereceğim inşaallah.

  5. Ahmet dedi ki:

    Canını yerem Kadri baba sonuna kadar yanındayız .Konuşan konuşsun biz kimin ne olduğunu bilirük kimin mecliste oturup kalacağını kimin yandasinin özel işlerini takip edeceğini kimin adam kayirmadan Bayburta hizmet edeceğini goriruk 21 sene bir şey yapamamislar anca götürmüşler ola uyanın Bayburtlu gardaslar yeter da yeterr

  6. Yunus dedi ki:

    Kadri bey efendiliği ile gönülleri fethetmiş bir ağabeyimiz , yarım kalan hikayeyi tamamlayacak inşallah

    1. Musa dedi ki:

      İnşaallah… Bayburt milletvekiliğini gerçekten en çok hak eden en liyakatlisi Kadri bey

  7. Bir köylü dedi ki:

    Ak parti adayını ilk defa duydum biz mecburmuyuz sizin dayatmalariniza Kadri ağabeyiye oy vereceğiz adam bütün cenaze düğün herşeyde yanımızda hem mecliste bayburttu savunacak bir vekilimiz olur 20 senedir bıktık ne güzel siz kafaza göre aday geturun biz oy verek erdoganada oy vermeyeceğiz yeter gübre alamıyoruz yem alamıyoruz koyu terk edecegiz yetti artik

  8. Ensar dedi ki:

    Hdp eş başkanını özel jetle diyarbakira götürenler hudaparla işbirliği yapanlar apo ya mektup okutanlar milletin malını soyup soğana cevirenlere oy yok Elini vücudunu taşın altına koyan B ayburtun evladı Kadri Karaoglu sulbu sulalemin oyu senin Allah yardimcin olsun ADAM

  9. HALİL İBRAHİM BALABN dedi ki:

    syn. dr. kadri karaoğluna hayırlı olsun , gönlümüz seninle , değerli insan, bayburt umuzun özüsün. bu memlekete, prf.dr. ülkü hocam hizmet getirmiştir, inşallah bundan sonrada bu memlekete ve ülkemize senin hayırlı hizmetlerin olacakdır kadri ağabeyim, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, KİBİRSİZ İNSAN, ALLAH UTANDIRMASIN İNŞALLAH SENİi

  10. Jhin69 dedi ki:

    Allah yolunu açık etsin.adam gibi adam

  11. yücel dedi ki:

    Bayburtlum kendi evladına sahip çıkacaktır. Rabbim utandırmasın. Sinan Ateşin katili partiye oy vermekten kurtulduk. Kadri bey bu makamı haketmiştir.

  12. İsmail dedi ki:

    Oyumun rengi bugün itibariyle belli oldu.
    1. Hüdapar denilen hdp’nin cüppe giydirilmiş halini kendi öz listelerinden meclise taşıyacak partiye ve adayına oy yok.
    2. Milletin iradesini hiçe sayıp elinizden vekilliği alanlara oy yok.
    3. Sadece parti adıyla seçime giren adaylar karşısında Bayburt’lu nun gönlüne girerek isminizle cisminizle var olduğunuz için başkalarına oy yok.
    4. İktidar gidiyor Bayburtu seven iktidara gelecek olan partilere oy verir bu saatten sonra o da millet ittifakı kesinlikle belli.
    5. Mhp Muğlada bir aday göstermişki evlere şenlik. Ruhi Kılıçkırandan Başbuğa, Başbudan son şehit Sinan Ateşe kadar hiç kimse hiçbir ülkücü onlara oy vermez. Bende vermeyeceğim. Allah yardımcınız olsun.

  13. Yusuf dedi ki:

    Kadri Bey. 3 ay önce yanında oturarak il kongresini gerçekleştirdiğiniz Yavuz Ağıralioğlu gibi düşünen binlerle insan var bu ülkede. Adına millet dediğiniz ittifakın kimler tarafından desteklendiği herkesin malumudur. Yavuz Bey gerçekleri haykıra haykıra ayyuka çıkarmıştır. Üzerine söz söylemek abesle iştigaldir. Hepinize geçmiş olsun.

    1. Bayburtlu dedi ki:

      Size de geçmiş olsun şimdiden 14 Mayıs akşamı Kadri bey için saat kulesinde sizleride kutlamalara bekleriz artık seçim kaybetmeye alisacaksiniz çünkü ne adaletiniz kaldı ne de kalkınmaniz …

    2. Hamza dedi ki:

      Kadri beyin şahsına oy vereceğiz partisi önemli değil.ha bu arada bizim olduğumuz yerde hdp nin hiç bir talebi olamaz diyen iyi parti diğer yanda hudapar ve ustunu hdp ile örtmeye çalıştıkları hırsızlıklar var soğana çevirdiler ülkeyi ayrıca bu sistem akp yi 100/0,5 hudapar 100/00,3dsp ye muhtaç etmiştir. Markete bakkala manava kasaba gidemiyoruz Ülkenin gerçeği bunlar

    3. Vedat dedi ki:

      Niyeki yavuz senin peygamberin mi. Üzerine söz söylenmesin. BBP genel başkanlıpı için millet ittfakını satmış diyebilir misin.

    4. Sağlıkçı dedi ki:

      Yusuf bey Yavuz beyin doğru yaptığına nerden kanaat getirdin ki? O kendine göre doğruyu yapmış olabilir. Bu günkü durum memleket meselesi oldu artık. 21 yıldır bu şehirden her istediğini alan parti ne verdi bu şehre? Her geçen gün küçülen yarın vali tarafından yönetilen köy hüviyetine bürünmesi muhtemel olan bu şehri ancak bu şehirden biri çare olabilir. Bakan seçtikleriniz ne verdi bu şehre yandaşlarından başka kimseye faydası oldu mu? 2 yıldır hizmet veren yeni hastane binasına bir mr cihazını kurduramayandan bu şehre hayır gelmez vesselam

  14. Hacı Mehmet dedi ki:

    Hayırlı olsun,
    Bayburt için faydalı bir aday oldu,
    Her zaman için farklı kişiliklerde kendini ispat için fazladan gayret vardır,
    Bu bakımdan kendisini 6li masa olarak destekleyeceğiz.

  15. Bayburtlu dedi ki:

    oyum Parti’ye değil sizin beyefendiliğinize vereğim oyumu Hayırlı olsun vekilim hayırlı olsun Bayburt’um.

  16. Haluk dedi ki:

    Bakalım Bayburt bu kardeşine gerekeni yapacakmı yoksa ceketi koysun oy veririm zihniyetinemi oy verecek göreceğiz

  17. Hikmet dedi ki:

    Nerede yaşıyorsanız lütfen ordan aday olun 3 aylık vekillik yaptın çektin gittin ayrıca MHP ye yanlış yapana oy yok

    1. Musa dedi ki:

      Arkadaş yanlış düşünüyorsun yanlış konuşuyorsun lütfen vekilimize zarar vermeyin. Bunun adı siyaset bahçeli neden mhpyi bıraktı gitti Erdoğanla ittifak yaptı ağzına geleni diyorlardı birbirlerine

    2. Vedat dedi ki:

      Geçen seçimde elli yıldır sizinle dedi diye demediğinizi bırakmadınız. Dışarda yaşayanın suçu ne dediniz. Orhan da dışarda peki onada aynısını söylüyormusun

    3. Mertcan dedi ki:

      Hikmet her kimsen delikanlı ol Sinan Ateş’in katilini ara. Mhp ye yanlış yapanlar içinizde olmasın. MHP yi akpnin ayaklarına paspas edenler olmasın. Git başka yerde oyna.

    4. mehmet dedi ki:

      akp ile işbirliği yapan mhp değil de oradan ayrılanlar yanlış yaptı öyle mi? Ayrıca Ankara’dan değil de akpnin rekor kırdığı Bayburt’tan aday olması amacının makam, mevki değil memleketine hizmet etmek olduğunun göstergesidir.

  18. Yunus dedi ki:

    Allah hayirli eylesin millet vekilliği oyumu size vereceğim Bence Bayburtta daha önce kazandığı vekilliği 4 ay sonra elinden alınan haksızlığın zirvesini yaşamış bir Adam Bayburt için oyum sizin

  19. Musa dedi ki:

    Sayın vekilim hayırlı olsun inşaallah Bayburt’un yiğit evladı mütevazi beyefendi birinin Bayburtu temsil edecek olmasından mutluluk duyuyoruz.