Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt’ta 3. Etap Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Bayburt’ta 3. Etap Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
8 Ekim 2018 00:16
A+
A-

Bayburt’un en önemli caddelerinden biri olan ve Cumhuriyete ismiyle ışık tutmaya devam eden, İhtişamlı görüntüsüyle şehre kucak açan tarihi kaleye yüzünü çeviren ve akan hırçın suyuyla Çoruh Nehrine yoldaş olan Cumhuriyet Caddesindeki 3. etap çalışmaları devam ediyor.   

Cumhuriyet caddesinde yapımı tamamlanan 1 ve 2’nci etap projesinden farklı bir görüntü sergileyecek olan 3. etap çalışmaları kış ayından önce tamamlanması bekleniyor. Bayburt Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmalar Pönserek deresi ile taş köprü arasındaki mevkiinde tamamlanarak araç trafiğine açılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=t5F6Qxvab5c

 

YORUMLAR

  1. Cihangir dedi ki:

    İlimizde bej, traverten ve granit yapıları, ocakları var iken, sokaklara döşenen taşlar nereden kaça alınıyor ?
    Bilen birileri açıklarsa memnun oluruz…

  2. bihemta dedi ki:

    niye etmesin ki. ne bir tepki ne itiraz. 100 metre yerde debelenip duruyorlar. ayrıca yolu öyle daralttılar ki tek şerit olunca okul önlerinde duran servislerden trafik nasıl akacak?

  3. vatandaş dedi ki:

    Çoruh nehri haykırışımızın sesi olun artık. Bağırıyoruz duyulmuyor
    Çoruh nehri yok ediliyor

  4. YERLİ dedi ki:

    BİRKERE ŞUNDA FİKİR OLALIM.ÇORUH NEHRİNİ MAHVETTİLER ARTIK NEHİR DİYE BİŞEY YOK.ORADA SADECE BETON YIGINI VAR.ÇÜNKÜ AKARSUYA BETON DÖKÜP DOGANIN KANUNU DEGİŞTİRDİLER E TABİKİ ALLAH BUNLARA HESAP SORACAK….BURADAKİ CUMHURİYET CADDESİNDEKİ ÇALIŞMLARA GELİNCE DIŞARDA ŞEHİRLERDE BÖYLE BASİT YERLERİ ÜÇ GÜNE TESLİM EDERLER..GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIR VATANDAŞI MAGDUR ETMEZLER.ARKADAŞAR BU GİBİ ÇALIŞMALAR BU TEKNOLOJİDE BU İMKANLARDA BURAYI BİTİREMİYORUZ NE DİYEK.