Dolar 32,5139
Euro 34,9187
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta 1 Haziran hazırlıkları başladı

Bayburt’ta 1 Haziran hazırlıkları başladı
30 Mayıs 2020 16:58 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2020 16:59
A+
A-

Koronavirüs salgını kapsamında normalleşme döneminin başlatılmasıyla birlikte 1 Haziran tarihinden itibaren kahveler ve lokantaların açılacak olması nedeniyle Bayburt Belediyesi ilaçlama ve dezenfektan faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Bayburt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri şehirde bulunan bütün lokanta ve kahvehanelerde ilaçlama çalışma gerçekleştiriyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci şunları söyledi:

“Devletimizin açıkladığı normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran’da kapılarını açacak olan lokanta ve kahvehanelerimizde açılış hazırlıkları sürerken bizde belediye olarak sterilizasyonlarını gerçekleştiriyoruz. Toplum sağlığı için yaptığımız çalışmalarımız kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizde bulunan bu işletmelerimizde titiz bir çalışma gerçekleştirerek daha steril hale getiriyorlar. Biliyoruz, vatandaşlarımız kahvehanelerde çay muhabbetlerini, lokantalarda beraberce oturup yemek yemeyi özlediler ama unutmayalım ki salgın tehlikesi tam olarak geçmiş değil. Lütfen maskesiz dışarıya çıkmayalım ve sosyal mesafemizi koruyalım. Bunu salgın süresi geçene kadar ilke edinelim. Alların izniyle inşallah bu salgından kısa sürede kurtuluruz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.