Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bakan Bilgin, baba ocağında davul zurna eşliğinde halaylarla karşılandı

Bakan Bilgin, baba ocağında davul zurna eşliğinde halaylarla karşılandı
27 Nisan 2022 18:31 | Son Güncellenme: 27 Nisan 2022 20:11
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin baba ocağı Bayburt’ta davul zurna eşliğinde halaylarla karşılandı.

Bayburt’a çeşitli ziyaret ve programlarını gerçekleştirmek üzere gelen Bakan Bilgin, valilik binası önünde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Bayburt Üniversitesinde gerçekleştirdiği kariyer söyleşisinin ardından Valilik ve Belediye ziyaretleri için kent merkezine gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Cumhuriyet caddesinde davul zurna eşliğinde karşılandı.

Vatandaşlar tarafından yoğun il gösterilen Bilgin, Valilik binası önünde Vali Cüneyt Epcim, Milletvekili Fetani Battal ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci tarafından karşılandı. Halk oyunu ekiplerinin gösterinin ardından kısa bir açıklama yapan Bakan Bilgin, “Coşkulu bir bar ekibiyle sizler tarafından karşılanmak benim için heyecan ve gurur verici. Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün Bayburtlulara selamını getirdim. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt’la ilgili müjdelerini sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle Salyazı havaalanının en geç önümüzdeki Mart ayında biteceğinin sözünü aldık. Çalışmalar başlıyor inşallah açılışta da beraber olacağız. Ayrıca Bayburt içme suyu projesi var. Bu projeyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanımız bana ve milletvekilimize, Bayburt’un sorunlarından sizler sorumlusunuz ve takipçisi olacaksınız dedi. Valimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte devletin imkanları neyi gerekiyorsa yapacağımızın sözünü verdik. İnşallah her şey Bayburt için daha güzel olur. Hizmetlerin artarak devam edeceğinden emin olun. Bu coşkulu karşılamadan dolayı hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hakikat dedi ki:

    en güzel yaptığımız iş, muhteşem karşılama , üstümüze yoktur…

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Sayın bakanım imar kirliliği, çirkin yapılaşma da Türkiye birincisiyiz. AKP geldi gidiyor. AKP den faydalanamayan bir belediyecilik anlayışımız var.. Belediyecilik bilime ,çevreye ve İHTİYACA göre değil , RANTA göre yapılıyor. 7-8 bin nüfusun yaşaması gereken alanda 30 bin kişi yaşıyoruz.. Bayburt’un hangi sokak ve caddesinde dolaşırsan dolaş gökyüzünü göremiyoruz, şapkalar başımızdan düşüyor.. Lütfen Çoruh nehrine vurulan prangayı görmeden, incelemeden gitmeyiniz. Bayburt’u artık kim ziyaret ederse etsin , bu kepazelikleri duyun diye haykıracağız. Baba ocağına hoş geldin derken, kentin en büyük sorununun ZİHNİYETİMİZ ve BELEDİYECİLİK olduğunu biliniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum… Saygılar.

    1. Ertugrul dedi ki:

      “AKP geldi gidiyor.” derken?.. Öngörü mü yoksa temenni mi bilemedik ama bu kadar kalabalik cümlenin icin de kaynar diye düsünmüs olmalisiniz. Lakin öyle olmayacak!

      1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

        Ertuğrul bey , O zaman ikimiz adına cevap vereyim
        TÜRK MİLLETİ ne derse o olacak, bundan daha güze cevap var mı.? ne senin ,ne de benim istediğim gibi olmasını istemek temenniden öteye geçmez.. Aslında geldi gidiyor kelimesine takılmanda ziyade , siz ne düşünüyorsunuz belediyeciliğimiz hakkında.? yanlış mı taleplerimiz..

      2. Bir Vatan Sevdalısı dedi ki:

        Hem öngörü hem de temenni benim için. Ülkenin geldiği hal, durum ortada. Hala nasıl savunulur aklım almıyor. Bunun için aklınızın olmaması falan gerekiyor. Zamanında tüp kuyruğu, yağ kuyruğu vardı dediğiniz dönemi zora kaçtığınızda söylersiniz. Ama ucuz ekmek için milletin tüm ülkede kuyruğa girdiğini söylemezsiniz. Veyahut bir yağın 250 lira olması gibi. Artık yapamıyorlar , bırakında yerine yeni kişiler, gençler gelsin. Sıkıldık artık siyasal islamcılardan..

        1. Ertuğrul dedi ki:

          Çok şükür aklımız var ve gayette sağlıklı düşünebiliyoruz.Siz de eksiklik var belli ki! “Siyasal Islamcı” lakırdıdan ibaret benim.İşinize geldiği gibi yaftalamayın insanları. Bu işi düzeltecekse de bu adamların düzeleceğine inanıyoruzPartizan değiliz ve vatanseverligimiz slogandan ibaret değil. Gerekirse her türlü sıkıntıyı da göğüsleriz, gerekirse canımızı da veririz. Bankamatik kuyruklarında bekleyen, gezi eşkıyalarını destekleyen ve bizzat onlardan olanlardan, daha birkaç gün önce “Kadir gecesi ” etiketiyle rakı sofrası kurup, bu milletin değerleriyle alay eden, aşağılayan şeref yoksunlarından fersah fersah beriyiz. Yağ fiyatı yazmış haklı olarak yakınmışsınız, çok haklısınız. Fakat şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz; bu sıkıntılar şu an dünyanın genelinde çok yoğun şekilde yaşanıyor. Herhangi bir coğrafyayla kıyas etmiyorum elbette Türkiye’de daha da ağır geçiyor şartlar! Herhangi bir partiyle hiç-bir bağımız yok bu arada. Şimdi anladınız umarım meseleyim engin aklınızla!. Neydi? “Ekmek için Ekmeleddin!”
          Haydi hayırlı traşlar!

  3. Bayburtlu dedi ki:

    Sayın bakanım Bayburt’lunun beklediği TOKİ 100 bin konut 300 daire projoesi ve kop Dağı tüneli Bayburt için önemli olan bu projelerinde startını verip biran önce başlamasını sağlamada önem verirseniz biz bekleyenler memnun oluruz