Dolar 32,4466
Euro 34,7486
Altın 2.427,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

ESOB Başkanı Selahattin Karaman için veda yemeği düzenlendi

ESOB Başkanı Selahattin Karaman için veda yemeği düzenlendi
30 Mayıs 2022 22:05
A+
A-

Esnaf Odaları Başkanlığını bırakanlığını bırakan Selahattin Karaman için veda yemeğiyle programı düzenlendi.

Çıraklık Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen veda yemeğine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, kamu kurumlarının amirleri ve oda temsilcileri katıldı.

Kendisi için düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Selahattin Karaman bulundukları binanın yıllar önce yapılarak esnafların hizmetine sunulduğunu belirterek, hizmet ettiği süre içerisinde yerel yöneticilerle ve kamu kurumlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek esnaf ve sanatkârlar adına başta Vali Epcim olmak üzere tüm kurum temsilcilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise konuşmasında, “Başta Selahattin Karaman olmak üzere beraberinde bugüne kadar görev yapan arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zekeriya Mevlütoğulları başkanlığında yeni seçilen Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimine de başarılar diliyorum. Selahattin Beyle önceki belediye başkalığım dönemimle birlikte iki dönem çalıştım. Diğer esnaf odalarımızda olduğu kendileriyle uyum içerinde çalıştık. Birbirimizi kırmadan çok güzel hizmetler yapmak en doğrusudur. Bayburt için hizmet yapan, gayret eden tüm arkadaşlarımızı olduğu gibi Selahattin Beyi tekrar kutluyor, bundan sonraki hayatında ailesi ile beraber mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamasını yürekten diliyorum” ifadelerini kullandı

Veda yemeği programına katılan Vali Cüneyt Epcim, çeyrek asrı geçen görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri için Karaman’a teşekkür etti.

Vali Epcim, otuz yılı aşan görev süresinin kolay olmadığını ifade etti. Karaman’ın herkes tarafından sevilip, saygıyla anıldığını dile getiren Vali Epcim, “Bizlerle bir aradayken iyi bir insan modeli ortaya koymuş, örnek insan modeli ortaya koymuş, hiçbir şaibeye bulaşmadan otuz yılını esnaf odalarında tamamlamış. Gerçekten bir tebrik ve teşekkürü samimiyetle hak ediyor.” dedi.

Karaman’a gelecek yaşantısında başarı dileyen Vali Epcim, “Allah yolunu açık etsin. Kendisine Allah’tan sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyoruz” dedi.

Vali Epcim, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini devralan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları’nı da tebrik etti.

Veda yemeği Karaman’a plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.