Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

İŞKUR İle Üniversite Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İŞKUR İle Üniversite Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
5 Mart 2019 10:31 | Son Güncellenme: 6 Mart 2019 21:15
A+
A-

Bayburt’ta Mesleki Eğitim Kursları Düzenlenmesi ve Yürütülmesi işbirliği protokolü Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve İş Kurumu İl Müdürü Muhammet Abdullah Kahveci tarafından imzalandı. 

İmzalanan protokol ile Bayburt’taki işgücü piyasasının talep ettiği nitelikli iş gücünün geliştirilmesi için gerekli teorik ve pratik eğitimlerin mesleki bir eğitime dönüştürülmesi amaçlanıyor. 

Protokolün hayırlı olmasını temenni eden Rektör Coşkun, üniversite ve sektör arasındaki kapsamlı işbirliklerinin şehre artı değer kazandıracağını söyledi. 

Rektör Coşkun’a teşekkür eden İşkur il müdür Kahveci ise, protokol sayesinde İşkur’a kayıtlı işgücünün Bayburt Üniversitesi tarafından eğitilmesini ve aktif iş yaşamına entegre edilmesini hedeflediklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.