Dolar 32,3802
Euro 34,7505
Altın 2.409,99
BİST 10.098,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 15°C
Cts 13°C

Bayburt’ta Şehit Aileleri ve Gazilerden İYİ Partili Türkkan’a tepki

Bayburt’ta Şehit Aileleri ve Gazilerden İYİ Partili Türkkan’a tepki
7 Kasım 2021 20:03
A+
A-

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği, şehit yakınına ağza alınmayacak sözler söyleyen İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki gösterdi.

ŞAGDER Başkanı Selami Köksal yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:

“05.11.2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa Gümren’in kardeşinin Bingöl’de verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi addediyor, esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz. 

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimizde teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizliği, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti ve milletvekili istemiyoruz.”

 

 

YORUMLAR

  1. Üsame Durmuş dedi ki:

    Bu toprakları kanlarıyla vatan yapanların emanetleri bu vatanın gerçek sahipleridir.Onlara dil uzatan bu vatana millet olamaz,millete vekil hiç olmaz.

  2. Ğeyri Dayı dedi ki:

    Bu milletin sinir uçlarıyla oynamaya devam ediyorlar hala!.. Lütfü denen haysiyetsizin ve çocuklarının bugüne kadar yaptıkları, böyle bir felaketin habercisiydi zaten. Böyle bir duvara toslama bağıra bağıra geliyordu /geldi. Şimdi kimin nerede konumlanacağına bakacak millet!.. Hakkında yorum yapılacak bir şahsiyet degil…Bu onlara “Ülkücü” demeye haya ederim.. . Yazık ki memlekette hala bunları “adam” sınıfına koyanlar var.