Dolar32,8545
Euro35,6081
Altın2.548,26
BİST11.055,74
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
26°C
Parçalı Bulutlu
Per28°C
Cum24°C
Cts23°C
Paz25°C

Bayburt’ta üreticilere yüzde 75 tohum hibe desteği başladı

Bayburt’ta üreticilere yüzde 75 tohum hibe desteği başladı
28 Ocak 2021 22:02
A+
A-

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yazlık ekim yapılabilecek alanlarda ekimin kesintiye uğramaması ve tüm ekilebilir arazilerin üretime katılması amacıyla üreticilere yüzde 75 hibe desteklemeli, Dermason cinsi kuru Fasulye ve Barbunya tohumu dağıtılacak.

Sertifikalı ve ilaçlı olan tohumların dağıtımı Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yapılacak olup, Ziraat Bankasına tohum ücretinin yüzde 25’ini yatırıldıktan sonra makbuzla birlikte Kooperatife müracaat etmeleri gerekiyor.

Müracaat edecek olan üreticiler banka makbuzlarında bulunan açıklama kısımlarını eksiksiz doldurulmalıdır. Aksi takdirde müracaatları geçersiz sayılacaktır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.