Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Demirözü Kavşağı Trafik Işıklarıyla Tanıştı

10 Temmuz 2015 18:35 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:15
A+
A-

Bayburt şehir merkezi çıkışında bulunan Demirözü kavşağında yıllardır meydana gelen kazalara dur demek amacıyla Karayolları tarafından yapılan trafik ışıkları faaliyete geçti.

Şehirler arası yol güzergahında bulunan ve yoğun araç trafiğinin yaşandığı ve sık aralıklarla ölümlerin ve yaralanmaların meydana geldiği Demirözü kavşağı viyadük altında faaliyete geçirilen  trafik ışıkları bundan böyle kazaların asgariye inmesine hatta son bulmasına neden olacak.

Özellikle araç sürücülerinin korkulu kavşağı haline gelen ve şikayetlere neden olan kavşakta her yöne konulan trafik ışıklarına araç sürücülerinin gösterilen saygı çekimler esnasında kameralara olumlu bir şekilde yansıdı.

https://www.youtube.com/watch?v=WdtKNM0hU3s

1 4 6 8 9 10

YORUMLAR

  1. hakan dedi ki:

    Bizim başkanlarımızın hiç birinin kültürel turizim doğa açısından bakışını anlayabilmiş değilim. Şehrin çok güzel bir girişi vardı karşında bir manzaran bir görüntü vardı. viyadük vs koydular o görüm gitti. şimdi bakıyorum viyadükün çevresine koca koca apartmanlar dikmişler. nedir yani bu manası ne anlamı ne ? avrupada dahi manzarayı görüntüyü yeşili doğayı göstermek korumak insanların ferah ortamlarda yaşaması için bu tür şeylere dikkat edilirken bizim şehrimizde saçma sapan adımlar atılıyor.

  2. cenk dedi ki:

    En temizi Şu viyadük ismi konulmuş gudubeti kaldırın eski ışıklarla devam edelim. Şu projede emeği geçenler niye şimdi ses çıkarmıyorlar hiç ?
    Bu arada sayın Bayburt Medya yetkililerini bu konuya karşı hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederken, Bayburt merkez belediye kontrolünde bulunan yolların ve kaldırımların rezalet halleri hakkında haber yapmaya davet ediyorum. Bir kamyonun arkasına 2-3 işçi konularak sadece şu çukurlara bir kaç kürek asvalt atılıp az daha düzeltmektemi zor arkadaş. Tamam anladık altyapının bitmesini bekleyeceğiz ve sonra da asfalt yapılacak. İftar yemeği vereceğinize milletin yollarına harcayın daha eftal bence. Selamlar…

  3. fatih dedi ki:

    ben ışıklara bakarak yol gitmem arkadaş bu baybutta. Daha bu sabah bana yeşil yanarken kartal içi çocuk dolu demirözü yolundan otogar yoluna bir döndü. Çarpmamak içi takla atıyordum. Bizde arkamızda yetimmi bırakalım….

  4. ahmet dedi ki:

    Yola bodoslamasına dalanlar yüzünden getirilen ışıklandırma sistemi nedeniyle bir kavşağı dönmek için 4 ışık bekliyoruz.

  5. adem dedi ki:

    giden gittikten sonra mı ? biraz geç olmadı mı

  6. kürşat dedi ki:

    nihayet tamam degil .daha öncede bu yol için yorum yazmıştım.olmadı diye.ışıklar takılacaktıysa bu viyaduk niye yapıldı vay niye .eski halini bilenler bu yolda yine ışıklar vardı. eskiye döndu aynı tas aynı hamam olmadımı günah degilmi bu yola yapılan masrafa hani yetkililer niye hiç sesleri çıkmıyor . temelleri attıldıgında veya yapımı sürdügünde medyanın araçılıgıyla konuşmalar yapıyordular.şimdi neredeler.çıksın konuşsunlar olmadıgını yanlış bir proje yapıldıgını.ben arkadaşlarıma söylüyordum bu yol bu viyadukler olmadı diye bana şunu söylüyorlardı siyasi proboganda yapıyorsun böyle dedikleri gibi arkadaşlarımada daha bi şey diyemedim.bir sey söylemek istiyorum buraya devlet eli ile yapılan masraf 5 veya 6 km uzaklıkta bi organıze sanayimiz var sözde organıze sanayi. bu masraflar bu organize sanayiye harcansa iş alanı açılsa daha dogru olmazmıydı diyeceklerim bu. yapılmış daha sökemeyiz ama en azından şu yan yollar biterde biraz daha sürücüler rahatlar.

  7. bahattin dedi ki:

    Duyarlılığınız ve çabalarınız için teşekkürler yerel medya.