Dolar 32,4585
Euro 34,7929
Altın 2.427,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

CHP Kadın Kolları Bayburt’un İl ve İlçelerinde örgütlendi

CHP Kadın Kolları Bayburt’un İl ve İlçelerinde örgütlendi
18 Aralık 2020 11:28 | Son Güncellenme: 18 Aralık 2020 18:29
A+
A-

CHP Bayburt İl Kadın Kolları, düzenlediği etkinlikle 100 yeni kadın üyenin kaydını yaparak il ve ilçelerde Kadın Kolları örgütünü kurdu.

Şair Zihni Kültür Merkezi Salonunda yapılan etkinlikte, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, yeni kurulan Kadın Kolları Başkanları ve üyelerine rozet taktı.

CHP Bayburt İl Kadın Kolları, Bayburt Halk Kütüphanesi’nde düzenlediği etkinlikle beraber yeni üyelerinin kaydını yaparak rozet taktı. 100 yeni kadın üyenin yer aldığı etkinlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları MYK Üyesi Fevziye Pehlivan, Bayburt İl Başkanı Necip Erel, Bayburt İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Erol yer aldı. 

“Durduğumuz yerde saymaya değil bu ülkeyi aydınlığa çevirmeye geldik”

Etkinlikte konuşan ve yeni üyelere rozet takan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, kadınların örgütlü mücadelesinin kazanımlarını her gün biraz daha fazla hissedeceklerini ifade ederek, “Ülkenin her köşesinde adımlamadığımız yer kalmayacak. Kadınlar kendi geleceklerini kimsenin ellerine teslim etmeyecekler. Eşit, özgür, laik ve demokratik bir geleceği kurarken yüreğimizdeki bu coşku ile en önde olacağız. Hiçbir kardeşimizin ayağına taş değmediği günleri omuz omuza mücadele ederek kazanacağız” diye konuştu. Kadın Kollarının örgütlenmesinde Bayburt örneğinin yol gösterici olduğuna dikkat çeken Nazlıaka, “Biz durduğumuz yerde saymaya, oturup izlemeye gelmedik. Biz; bu ülkenin karanlık günlerini, aydınlığa çevirmeye geldik. Şimdi adımlarımız daha sağlam, daha güçlü. Haklarımızı alıncaya kadar sokakları da meydanları da kürsüleri de terk etmeyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  1. Fatih dedi ki:

    Kadın kollarının kurulmasını gönülden tebrik ediyorum atanamayan gençler olarak haksızlığa hukuksuzluğa adaletsizliğe yerelde gücümüzü gösterdik geneldede göstereceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın

  2. Mustafa dedi ki:

    Bayburtta muhalefet mi var ? Onca haksızlık hukuksuzluk ,Adam kayırma Torpile ses çıkaran mı var ? Ülkenin genel gündeminden önce ilk başta yerelde olan olaylara ses çıkarın . Biryere adam alınacağı zaman puanına diplomasına liyakatına göre değil partiden giden isime göre atanıyor . Bu yanlış kardeşim diyebiliyor musunuz ? Neden çünkü hepiniz o çarkın içindesiniz sonra memleket neden göç veriyor göç vere vere göç verenin memleketi oldu .. duyup bilip sessizce seyrediyorsunuz . Adamın var 3 çocuğu 3 de gurbette Esnaf yazın gurbetçiyi bekliyor para kazanabilmek için . Atanamayan nice onurlu öğretmen adayı Alın teriyle başka işlerde ekmek parasının peşinde . Torpille Haksız hukuksuz maaş alan kim varsa haram zıkkım olsun .