Dolar32,9840
Euro35,8854
Altın2.517,33
BİST10.989,71
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts23°C
Paz26°C
Pts27°C

Türkiye Bayburtlular Federasyonu, Bayburtlu Sanatçılarla kahvaltı programında buluştu

Türkiye Bayburtlular Federasyonu, Bayburtlu Sanatçılarla kahvaltı programında buluştu
24 Ekim 2023 10:37
A+
A-

Türkiye Bayburtlular Federasyonu düzenlediği kahvaltı programında Bayburtlu Sanatçılarla bir araya geldiler.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka düzenlenen programla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye Bayburtlular Federasyonu Yönetim kurulu olarak yerel sanatın değerli temsilcilerini ağırlamak amacıyla unutulmaz bir kahvaltı programı düzenledik.

Bu özel kahvaltıda Bayburtlu sanatçıları bir araya getirerek kültürel değerlerimizin  yaşatılması ve tanıtılması adına atılması gereken adımları görüştük.

Kahvaltıda Bayburt tanıtım günlerinde ve kültürel etkinliklerimizde sanat, müzik, tiyatro ve edebiyat alanlarında önemli işlere imza atmış Bayburtlu sanatçılarımız yer aldılar.

Kahvaltıda Bayburt’un kültürel mirası ve sanatsal değerlerini bir araya getirerek, bu değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması konusunda istişarelerde bulunduk.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, Bayburtlu sanatçılarımızın kültürel mirasının yaşatılması ve geniş kitlelere tanıtılması açısından büyük bir öneme sahip olduğuna inanıyor ve her camiada sanatçılarımızın kültürel eserlerini desteklemeyi sürdüreceğiz. Programımıza katılan tüm sanatçılarımıza Türkiye Bayburtlular Federasyonu adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.