Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 14°C

Bayburt Valisi olarak atanan Eldivan görevine başladı

Bayburt Valisi olarak atanan Eldivan görevine başladı
18 Ağustos 2023 20:49
A+
A-

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bayburt Valisi olarak atanan Vali Mustafa Eldivan göreve başladı.

Karşılamanın ardından Tören Mangası’nı selamlayan Vali Eldivan, daha sonra kendisini bekleyenlerle tanıştı.

Buranın ardından makamına geçerek göreve başlama yazısını imzalayan Vali Eldivan, yaptığı açıklama şöyle:

“Çok değerli arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

18 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Bayburt Valiliği görevime başlamış bulunmaktayım. Bayburt milli ve manevi değerlere sahip insanların yaşadığı Türk Kültürü’nün, medeniyetimizin en güzel nüvelerini göreceğimiz bir şehir olarak ön plana çıkmakta. Ayrıca doğal güzellikleri, insani ve kültürel özellikleri yönüyle de çok önemli ve özel bir kent. Bu kentte Vali olmaktan, bu kentin güzel insanlarına hizmet etmekten gurur duyacağım.

Bu manada bütün Bayburtlu hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum.

Bayburt’umuza Hükümetimizin çok önemli destekleri var. Bayburt’u başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz çok fazla önemsiyor.

Görev süresi boyunca, başta kamu yatırımları olmak üzere insanımızın yaşam standardını yükseltmek üzere değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte gerekli gayreti göstereceğiz. Bizler bu millete hizmetkâr olmaya geldik.

Bayburtlulara hizmet etmeye geldik. En önemlisi de kamu yatırımlarının ve kamu hizmetlerinin etkin, verimli bir şekilde sağlanması hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu noktada takdir ve tensipleri ile bizlere bu imkânı tanıdığı için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bayburt Valiliği’ne atanmış olmamdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Güven ve destek dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ayrıca müteşekkiriz.

Bayburt’un bizlere ve Bayburt halkına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Allah bizleri Bayburt halkına, Sayın Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve devletimize layık eylesin. Bu manada ilgi ve desteği için tüm Bayburtlulara teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgiyle hepinizi tekrar selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Sayın valim hoş geldiniz . sefalar getirdiniz.. Vilayet ormanı denen alan, il özel idaresinin uhdesinde olup, Bayburt’un yüz akıydı ,şimdi yüz karası oldu. ilgisizlikten mezbelelik, suç işleyenlerin ve her türlü çirkinliğin yaşandığı bir mekana döndü, mesire alanı olarak, tekrar Bayburtlulara hizmet etmesini , yeni fidanlar dikilerek büyütülmesini yürekten talep ediyoruz.. İki, üç yıldır sesimizi duyan olmadı (!) tekrar başarılar diliyor. Allah yardımcınız olsun.. saygılarımla..