Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Öğretmenlere Erasmus Plus Proje Hazırlama Eğitimi

Öğretmenlere Erasmus Plus Proje Hazırlama Eğitimi
27 Şubat 2019 14:50 | Son Güncellenme: 3 Mart 2019 10:24
A+
A-

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erasmus Plus proje hazırlama eğitimi alan öğretmenlerle bir araya geldi. 

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce farklı branşlardan öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen eğitimler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu’ndan bilgiler aldı. 

Öğretmenlerle sohbet eden Vali Pehlivan, “Meslekleriniz, uzmanlık alanlarınız farklı olabilir fakat başarıya ulaşmak için yapılması gereken işler, atılması gereken adımlar müşterek öneme haizdir. Kariyer yolunda yerinde saymamak için çok çalışmak durumundayız. Zahmetsiz rahmet olmaz. Sadece kendi alanımızla yetinmemek ya da kendi alanımızda uzmanlaşmak adına ilave çalışmalar yapmak bu noktada çok önemli. Daha önceki tecrübelerimiz ışığında şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki tüm bu eğitimler kayda değer bir vizyon katıyor. Bu projeleri hazırlayıp hayata geçirdiğinizde göreceksiniz ki verdiğiniz emekler boşa gitmemiş. Bu da sizi, projelere dahil olan herkesi memnun ve mutlu edecektir. Hepinizi bu eğitim programına dahil olduğunuz için kutluyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.