Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığından “Geçim İttifakı” Açıklaması

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığından “Geçim İttifakı” Açıklaması
1 Haziran 2021 15:55
A+
A-

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci  partisinin başlatmış olduğu Geçim İttifakı kampanyasını kamuoyu ile paylaştı.

Memleketin asıl meselesi Seçim değil, Geçim derdidir diyen Bekmezci, “Pandemi’den önce başlayan ve pandemi ile etkisini daha ağır bir şekilde hissettiren ekonomik krizin acı sonuçları ortada iken, büyük kısmı iktidar tarafından kontrol edilen medya, ısrarla gündemi saptırmaya çalışıyor.

Bizler bu ortamda günümüzü kurtarmaya, geleceğimizi inşa etmeye çalışırken; yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Bir taraftan “Erken seçim yok, seçim 2023’te yapılacak” sözlerini manşetlerine taşırken, diğer taraftan Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartışıyorlar.

“Ülkemizin, insanlarımızın dertleri her geçen gün artarken, ülkemizde asıl konuşulması gerekenler ne yazık ki konuşulmuyor, “İnsanımızın bunca sorunu varken iktidar, her günümüzü gereksiz bir gündemle meşgul etmeye çalışıyor. 19 yıldır iktidar olanlar, dertlere derman olacaklarına ne yazık ki mağdurlar ordusu oluşturdular. Çünkü görevlendirmelerde liyakati esas almadılar, işsizler ordusu oluşturdular. İyi gün, kötü gün demeden vergi topladılar; esnafımızı, insanımızı zor günlerinde yalnız bıraktılar. Yanlış politikalarda ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına mahkum ettiler. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler. İşçiyi, memuru, emekliyi dert sahibi yaptılar. Sanayicimizin, çiftçimizin, besicimizin üretim arzusunu kırdılar ama faiz lobilerinin ekmeğine yağ sürdüler.”

Oysa, bir avuç mutlu azınlığın dışında milyonların canını yakan acı tablo ortadadır ve halkımız her şeyin farkındadır.

 Saadet Partisi Halkın Gündemiyle Meşguldür

Ülkemizin gündemi sürekli suni gündemlerle meşgul edilirken, Saadet Partisi olarak biz, her zaman gerçek gündemlere odaklandık, vatandaşımızın derdini, problemlerini ve bunların nasıl çözüleceğini siyasetimizin ana konusu yaptık.

Bu siyaset anlayışımız, vatandaşımızdan takdir gördü, görmeye devam ediyor.

Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dahil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl gündeminin ekonomi olduğunu ısrarla söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Ve bu kapsamda “Seçim değil, Geçim İttifakı” konulu bir kampanya başlatmış bulunuyoruz.

Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere,  “Hayır!” diyen herkesle, hepimizin gerçek gündemi için… Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz!

3 Haziran’da Zoom Üzerinden Esnaf Kongresi

Düzenleyeceğimiz esnaf kongreleri, işçi kongreleri, çalıştaylar, esnaf ziyaretleri, meslek örgütleri ile yapacağımız toplantılar ile halkımızın gerçek gündemini yöneticilere duyuracağız. Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınamaz. İndirilen kepenkleri el ele, hep birlikte kaldırmak için, sorunları ve çözümleri konuşmak üzere gerçekleştireceğimiz Esnaf Kongresine tüm esnaflarımızı davet ediyoruz. Esnaf Kongremiz 3 Haziran Perşembe günü saat 15:30’da zoom programı üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Saadet Partisi Youtube kanalından da yayınlanacak kongreye Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu da katılacaktır.

YORUMLAR

  1. Ersoy büyükhan Esnaf dedi ki:

    Allah razı olsun
    dertlerimizi dile getirdiniz.tv hep verdikleri hibelerden bahsediyorlar bağkurun 5 aylığı ancak ediyor bşzlere verdikleri tek destek bankalara yönlendirmek faizli para ocak batsın

  2. Esnaf dedi ki:

    Başkanım ağzına sağlık bizlerin sıkıntıları duyan ve bunları dile getiren birilerinin olduğunu sevindim.
    Teşekkür ederim.

  3. Fatih dedi ki:

    Bir zamanlar RP zamanında bir sloganımız vardı EKRAN BAŞKA GERÇEK BAŞKA maalesef tarih tekerrür ediyor . Necip başkanı’ın dediği gibi millet’in gündemi ortada emekli aldığı maaşla sadece ay’ın üçte birini tok üçte ikisini aç geçiryor. Esnaf hali içler acısı çalışan üreten çiftçi bir dokun bin ah işit.sadece hükümetin ödediği faizlerin,veya yap işletlerle geçiş garantili yollar köprüler için yandaş müteahhitlere ödediği bir günlüğü bu kesimlere dağıtılsa destek olunsa bir çok sıkıntı halledilirdi ama kimin umurunda bahşiş verir gibi üç beş kuruşla adeta esnafla dalga geçiyorlar pandemi bahane değil devlet hükümetler bu günlerde gerekeni yapmalıdır ama durum ortada “bir kişiye tam dokuz pul ,dokuz kişiye bir pul” basın nerede Televizyonlar nerede onların milletin gündemi ile yakından uzaktan alakaları yok malum onların derdi belli anlayana Duygularımıza tercüman olan sn başkana teşekkürler Fatih

  4. Okumuş İşsiz dedi ki:

    Çok güzel bir siyasi partini il temsilcisinin halkın sorunlarını esnafın sorunlarını dile getirmesi çok hoş ammavelakin hiç işi olmayan gençler ne yapacak neden onlarla ilgili bir Allah kulu bişey demiyor memlekette İŞ YOK beyler bayanlar günden güne kötüye gidiyor siyasi rant içinde boğuyorlar insanları artık birşeyler yapın lütfen

  5. komedi dedi ki:

    Seçim derdi yoksa, o gün geldi mi seçime girmezsiniz.. Teşkilat başkanının lafına bak…
    Yarın sabah yapmak istediklerini uygulamaya başlayınız , seçime gerek yok, geçimimizi sağlayın.. Bekliyoruz , tamamm mı kulağımız sende…

    1. Esnaf dedi ki:

      Sen okuduğunu bir kerede anlamıyorsun herhalde sen beş kere oku tamam mı yazılanlardan böyle bir ifadeyi nasıl çıkardın hayret valla ama belliki sen resimde ki başlığa bakarak bunu yazmışsındır kapasiten onu gösteriyor.

  6. Malum isyanı dedi ki:

    Mükemmel necip milletin necip evladı süphanallah ciger ciger cigerden konustun ciger

  7. Mehmet Ali dedi ki:

    Başkanım esnafın sorunlarını dile getirdiğimiz için teşekkür ederiz.
    Sorunlar karşısında sesinizin daha fazla çıkmasını bekliyoruz..

  8. Süleyman Sarı dedi ki:

    Tuzu kuruların duyacağı yok ama millet bitti tükendi. Kesin şu kavgayiıda ne yapacaksanız yapın. Yarın bir araya gelip anlaşdığınızda kurtaracak millet kalmayacak birader. Bir daha siyasetcilere asla güvenmeyecek, kendi işime bakacağım. Yetti artık.

  9. Kaan dedi ki:

    Ülkenin gizlenmeye çalışılan asıl gündemi
    Ekonomi konuşulması gerekende geçim sıkıntısı tebrikler saadete