Dolar33,0620
Euro35,8923
Altın2.521,90
BİST10.929,95
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal25°C

BAYDER’den Vefa Ziyareti

BAYDER’den Vefa Ziyareti
14 Ocak 2016 19:02
A+
A-

Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği şiir yarışmasında ödüle layık görülen ama ödül törenine katılamayan yarışmacısını evinde ziyaret etti.

BAYDER’i beş ülkenin katılımıyla gerçekleştirdiği Bayburtlu Şair Zihni Şiir Yarışmasında ilk beş şiir arasında yer alarak jüri özel ödülüne layık görülen ve ödül törenine gelirken geçirdiği trafik kazası nedeniyle programa katılamayan Alperen Enes Bayar’ı yönetim kurulu üyeleri Erzurum’daki evinde ziyaret etti.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten baba Yaşar Bayar, kendisinin on ikinci eseri olan “Aşkın Zimmet Vakti” adlı şiir kitabını hediye etti. “Yokluk Sarmalında Direnen Özne” adlı şiiriyle birçok usta kalemi geride bırakarak yarışmada dördüncü olan 16 yaşındaki Alperen Enes Bayar’ı tekrar tebrik eden BAYDER Başkanı Fatih Dündar, “Sizlerin varlığı, bizleri ve geleceğimizi motive etmektedir. Önümüzdeki yıllarda başka şiir yarışmalarında buluşmayı temenni ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Fatih Dündar, Başkan Yardımcısı Mutlu Adak ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öksüz’ün ziyaret ettikleri genç kalem Alperen Enes Bayar’a ödülünü takdim ettiler.

12

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.