Dolar 32,5910
Euro 35,0035
Altın 2.452,35
BİST 9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Onlar Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdüler…

Onlar Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdüler…
4 Ocak 2016 20:10 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2016 20:26
A+
A-

Sarıkamış Harekatının 101’inci yıl dönümünde, donarak şehit olan binlerce asker için Bayburt’ta Anma Yürüyüşü düzenlendi.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşe Garnizon Komutanı Jandarma Albay İlhan Vural, Cumhuriyet Savcısı Hasan Uğurlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Şerif Bayram, öğrenciler ve gençler, ellerindeki bayraklarla soğuk havada şehitlerini andı.

Bayburt Gençlik Merkezi önünde toplanan gençler, Akşemsettin Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi boyunca Vatan sana canım feda Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları eşliğinde yürüdüler.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda sona eren yürüyüşün ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, amaçlarının, Sarıkamış Harekatı’nın 101’inci yılında bir kez daha şehitleri anmak ve bunu genç gönüllerde ebediyete kadar yaşatmak olduğunu söyledi. Karakaşoğlu’nun, katılan vatandaşlara teşekkür etmesinin ardından program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasıyla sona erdi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.