Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bayburt’ta futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı

Bayburt’ta futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı
11 Haziran 2022 14:09
A+
A-

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bayburt Şubesinin düzenlediği  21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasının çeyrek final öncesi grup müsabakaları tamamlandı. 

19 takımın katılım sağladığı, kıyasıya mücadelenin ve sportmenliğin ön plana çıktığı müsabakalar sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alan Adalet, Ticaret ve Sanayi Odası, Milli Eğitim, Bayburt Üniversitesi,Polisgücü, Aras Edaş, İl Sağlık Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası takımları çeyrek finale yükseldi. 

Seyir zevki yüksek ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın Çeyrek Final maçları 14 Haziran, Yarı Final maçları 17 Haziran ve Final maçları ise 21 Haziranda oynanacak. 

TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu yaptığı açıklamada; “Dört yüze yakın kişinin özellikle 35 yaş üstü bireylerin düzenli spor yapması, sporun yanında tanışıklık seviyesinin yükselmesi ve müsabakaların sportmence geçmesi bizleri turnuvanın fikir aşamasındaki hedeflerimize yaklaştırdı. Bayburt Futbol Hakem Ve Gözlemcileri ailesi olarak emek veren tüm büyüklerimize ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Elenen takımlara turnuvaya kattıkları renkten dolayı teşekkür eden Türkoğlu, devam eden müsabakalar için sağlıklı eğlenceli ve  şölen havasında geçmesini diliyorum” dedi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.