Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 14°C

Bayburt’ta çıkan kavgada başından silahla vurulan genç yoğun bakımda

Bayburt’ta çıkan kavgada başından silahla vurulan genç yoğun bakımda
17 Ekim 2023 13:55 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2023 13:56
A+
A-

Bayburt’ta Gençosman Mahallesi’nde gece yarısı iki gurup arasında çıkan kavgada bir kişi silahla başından vurularak ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya nüfusuna kayıtlı üniversite öğrencisi G.D. Genç Osman Mahallesinde nedeni henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı Bayburtlu 18 yaşındaki H.T. yi ateş ettiği silahla başından vurdu.

Genç Osman Mahallesinde ikamet eden ve olayda ağır yaralanan H.T. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan H.T.’nin hastanede yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Olaydan sonra yakalanan G.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. alim dedi ki:

    Bayburt ta durum çok vahim özgürlük ,eğlence, boş vermişlik adına bitirmişler Bayburt u artık benim gözümde sıradan bir şehir geliş se güzelleş se ne yazar gece saat olmuş 11 -12 Kala da hır gür cümbüş, Şehit Osman dönmüş taverna ya hiç kimsenin umrun da değil buralar Bayburt un manevi temsil mekanları geçmiş bir kaç kendini bilmezin eline yolumu bulacağım adına hayasızca vur çatlasın çal oynasın bu ne be yuh artık

  2. Bilal dedi ki:

    Bu nasıl öğrencilik ? Silahla okula nasıl giriyor çıkıyor yada silahla kaldığı otel, yurt, apart her neyse oralara nasıl girip çıkıyor. Güvenlik açısından kimse sorgulamıyor mu acaba.

  3. BAYBURTLU dedi ki:

    Bu genç bizim öğrencimizdi. Efendi ve sevimli biriydi.
    Olaya çok üzüldüm. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Üniversiteye okumak için gelinir. Cehaletten kurtulmak için gelinir. Kitapla, defterle gelinir, silahla gelinmez…
    Bu gözü dönmüş caniye hak ettiği ceza verilmeli. Silah edinmek ve taşımak bu kadar kolay olmamalı.
    Yetkililer bu konuya bir an önce el atmazsa maalesef bu tür elim olayların önüne geçilemez.
    Rabbimden şifa dileyerek burada noktalayalım…

  4. aydın aydın dedi ki:

    Günümüzde her mecliste ekonomi konuşuluyor maalesef.İki kişi bir araya geldiğimizde şuna bu kadar zam yapılmış,mazot 40 TL olmuş vs. şeylerden bahsederken kimse toplum olarak hızla felakete sürüklendiğimizden bahsetmiyor. Çoğu gencimizin beyni özür dileyerek söylüyorum beyni tek birşeye çalışıyor.Koltuk sevdası uğruna yaptıklarımızı gençlerimiz için yapmıyoruz,bu da asıl sorumluların bizler olduğunu ortaya koyuyor. Kimse kusura bakmasın Üniversitelerdeki özgürlük fikir özgürlüğünün dışına çoktan çıktı.Burası üniversite deyip öğrencilerin her kusuruna,her ayıbına çanak tutuyoruz. Bugün sokakta, caddede, hastanede, postanede vs. yan yana durduğumuz gençlerin hallerine,söylemlerine üzülüyorum.Çevrede kimse yokmuş gibi davranıyorlar.Söylenecek çok şey var,hangi birini söylesem ki.Şu cep telefonu denilen illetten gençlerimizi kurtarmazsak çok şey kaybederiz.Üniversite de olsa disiplin olmalı.Daha 18 yaşında iki üniversiteli genç o kadar insanın gözü önünde, insanları hiçe sayarak sokak hayvanları gibi (çok özür diliyorum) sokak ortasında namussuzluk yapabiliyorsa bunun adı nedir. Buna niçin dur denmiyor.Neyi deniyorsak bakın başarısız olduk,bunları geçelim tutmadı,olmadı.15 yaşındaki çocuk yolda gelip benden sigarasını yakmak için ateş istiyor.Tesettür öyle bir hal aldı ki zaten sormayın gitsin.Başımız kapalı,gerisi açık.Daha hangi birini yazaım sayın editör.Toplum ahlaken çökmüş durumda.Bunun sonucu da tabiki bu tür şeyler oluyor maalesef.

  5. Nivli dedi ki:

    Bayburta üniversite okumaya geliyorsun cinayet isliyorsun silahı nerden ve nasıl temin ediyor sun Ülke olarak kudurduk resmen kimse kimseye artık bişe diyemiyor ya bıçak ya silah Allah şifa versin inşallah ailesine bağışlasın

  6. Üsame Durmuş dedi ki:

    Eskiden sık duyduğumuz bir söz vardı.Herkes kendi kapısının önünü temizlerse,heryer zaten temiz olur.
    Son zamanlarda bu ahlâkın yerini,ben kirletmezsem temizlikçi ne yapacak düşüncesi aldı.Böyle bir zihin kirliliği ne benzer çevre kirliliğine.
    Başka bir ilde öğrenim görmeye giden ‘öğrencide’ silahın ne işi var?Bu soru ailesini ve kendi kapılarının temizliğini ilgilendiriyor.
    İkinci soru,belinde silahla dolananlar varken devletin temizlik görevlileri nerde?
    Bu yaz Bayburttaydım.Bayburtta hep ‘muhafazakar’ partilerin belediyeleri görev yaptılar.Bayburt ‘muhafazakar’ insanların yaşadığı bir yer.Hal böyleyken heryer neden alkol satan bayilerle dolmuş,bunlara ruhsat kim verdi,Filistin mücahitleri içki şişeleriyle dolmuş Çoruh kenarlarını,park çardaklarını görmüyorlar mı?Büyük illerde saat 22.00 da kapanan alkol bayileri Bayburtta neden kapanmıyor?
    ‘Muhafazakarlar’ kendi inançlarını,kültürlerini bile muhafaza edemezken,kendi çöplerini temizlemekten acizlerken neden dünyanın kirlerine kafa yoruyorlar.
    Bu uyuşukluk bu kendini kandırmaca bitmeli,Bayburttaki bu hâller görülmeli ve temizliğe bir an önce başlamalı.

    1. Rccp cyln dedi ki:

      Sen kimsin arkadaşim konu ney yorum ney.sen nerden geldin bilmiyoruz ama batıdaki şehirlerde musluklardan alkol akıyor..ayık gezen yok bre cahil

      1. Üsame Durmuş dedi ki:

        Hedef yerini bulmuş.Git dahada büyüklerine okut bu yazıyı onlar ana fikir çıkarmayı iyi bilirler.

      2. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

        Kendi içinde kendinle çelişiyorsun.Rccp cyln. Senin Bayburtlu olmadığın açık.. Üsame Bey Bayburtlu gurbetçilerden olduğu açık açık anlaşılıyor.. Rccp senin soyundan sopundan şüphe ediyorum. Batıda musluklardan alkol akıyor diyorsun ve de bunu bahane ederek Bayburt hallerini olağan olarak kabul ediyorsun.. Bugüne kadar Bayburtlu olup ta hatta içki içen Bayburtlu da olsa senin giibi Bayburt un düştüğü bu duruma razı olmaz….

    2. fernando dedi ki:

      Bayburt ta güvenlik yok alkolcüler cirit atıyor polis denetlemiyor malesef öyle

    3. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      Güzel yorum olmuş.. Yani Türkiyenin bir örneği Bayburt. Gelişim yolunda iyileri değil kötü olanları örnek alıyoruz. Dediğin gibi eskiden köşe bucak içki içilirken, içki içenler hoş karşılanmazken hoş karşılaır bir şehir olduk.. Acaba bundan sonra Türkiyenin en huzurlu şehri iken artık kaçın sıraya düşeceğiz. Allah korusun…. Bir geleneğimiz daha vardı … Evli kadınlar kocalarının önünde yürümez. Bakın bu bizim için güzel bir gelenek değildi . Kadınlar her zaman başımızın tacı olmuştur ama değer verirken hep zamanın gerisinde kalmıştık. Şükür bu durum Bayburt ta daha iyi hale geldi . İnşaallah bu durum da olumsuz yönde de gelişmez.

    4. TARFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      Aynen Üsame Bey haklısınız. Bir şehirde içki gırla içilir olur ve düzende korunmazsa o şehirde güven ve huzur da kalmaz…Allah korusun…