Dolar32,8555
Euro35,7301
Altın2.533,29
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C

Turizm sektörünün sevilen isimlerinden Nadir Kadakal hayatını kaybetti

Turizm sektörünün sevilen isimlerinden Nadir Kadakal hayatını kaybetti
19 Aralık 2023 23:15
A+
A-

Turizm sektörünün sevilen isimlerinden, Bayburtlu Nadir Kadakal (54) hayatını kaybetti.

Bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan  Kadakal Covid tedavisi görüyordu. Evinde fenalaşan Nadir Kadakal, hastaneye kaldırıldığında kalbine pıhtı attığı ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Nadir Kadakal kimdir? 

1969 yılında Bayburt’ta doğan Nadir Kadakal, 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra ABD San Diego National University’de sertifika programını tamamladı. 

Kadakal, turizm ve otelcilik sektöründe, farklı kademelerde 30 yılı aşan bir tecrübeye sahipti. Uzun süre Dedeman Grubu’nda görev yaptıktan sonra ayrılmıştı.

Nadir Kadakal evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.