Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Bayburt Belediyespor’un alt yapı sporcularından büyük başarı

Bayburt Belediyespor’un alt yapı sporcularından büyük başarı
25 Mayıs 2023 14:24 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2023 14:39
A+
A-

Bayburt Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve U18 liginde şampiyonluk ipini göğüsleyen Bayburt Belediyespor, U17 Liginde de şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyonluk kupasını alan sporcular Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Kılıç ve Özcan Çelik, Bayburt Belediyespor Teknik Direktörü Süleyman Dündar ve Altyapı Teknik Sorumlusu Gürsoy Görer ile birlikte Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci başarılarından dolayı tüm takımı tebrik ederek “Daha önce kazandığınız U18 şampiyonluğumuzun hemen ardından gelen U17 şampiyonluğu ile bizleri bir kez daha sevindirdiniz ve sizlerle gurur duyduk. Bayburt’ta futbolu siz gençlerimiz ileri götüreceksiniz. Bayburt Belediyespor olarak bizler ve diğer amatör futbol kulüpleri ile beraber şehrimizde bir futbol altyapısı oluşturabilirsek Bayburt’umuz ve ülkemiz için çok faydalı sporcular yetiştirebiliriz. Ben sizleri bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Pekmezci’ye kulübe gösterdiği önem ve ilgiden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ise “Sayın Başkanımızın Onursal Başkanı olduğu kulübümüzün bu sezonki başarılarına bir yenisini daha eklemesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Başkanımızın destekleriyle kulübümüzün başarılarının devamlı olabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. U17 ve U18 takımlarımıza hem gençlerin sporla iç içe yetişebilmesi adına hem de takımımızın geleceği oldukları için önem veriyoruz. Belediye Başkanımıza takımımıza verdiği önem ve destekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Pekmezci’nin genç sporculara Ahmet Karslıoğlu’nun kaleme aldığı Futbolda Mantalite isimli kitap hediye ettiği ziyaret şampiyonluk kupası ile çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.