Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bayburt’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Bayburt’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
25 Kasım 2022 10:49 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2022 10:51
A+
A-

Bayburt’ta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla organize edilen programa Vali Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de katıldı.

İlde görev yapan öğretmenlerin katıldığı yemekli programda günün anlam ve önemini belirten  konuşmaların  ardından, farklı spor dallarında dereceye giren öğretmenlere kupaları takdim edildi.  Program öğretmenlerin seslendirdiği şarkı ve türkülerle devam etti.

Daha sonra Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Öğretmenler Gününde Milli İrade Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından  düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı’na katıldı.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, kendisinin de bir öğretmen olduğunu ifade etti ve bundan onur duyduğunu belirtti.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’inde bir konuşma yaptığı program emekli öğretmenlere hizmet beratlarının takdimi, göreve yeni başlayan ve emekli olan öğretmenlerin konuşmaları ile devam etti.

Konuşmalar sonrası, göreve yeni başlayan öğretmenler yemin ettiler. Yeminin ardından  Mili İrade Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koro mini bir konser verdi. Konser sonrası öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.

Bayburt Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleşen programa Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet,  Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.