Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 22°C
Çar 17°C

Bayburt Özel İdarespor’da neler oluyor?

Bayburt Özel İdarespor’da neler oluyor?
10 Ağustos 2020 20:11 | Son Güncellenme: 11 Ağustos 2020 08:57
A+
A-

2018-2019 futbol sezonunda 33 yıllık hasreti sona erdiren ve 2. lige çıkma başarısı elde eden Bayburt Özel darespor’la ilgili yeni sezon öncesi yaşanan gelişmeler spor severleri endişeye sevk ediyor.

Büyük emekler ve fedakarlıklar sonucunda TFF 2. lige çıkarak Bayburt’u temsil eden Bayburt Özel İdarespor koronavirüs nedeniyle liglerin tatil edilmesi sonrası futbolcular ilden ayrılarak kendi memleketlerine döndüler. Daha sonra Mayıs ayında yerel basında da yer aldığı gibi takımın başına teknik direktör olarak Ali Nail Durmuş getirildi.

Bütün bu gelişmeler yaşanırken ve liglerin başlamasına kısa bir süre kala futbolcuların bir bölümü sözleşmelerinde bulunan peşinatlarından kalan ücretler ile maç başı ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle avukatları aracığıyla federasyona baş vurarak Bayburt Özel İdarespor’u mahkemeye verdiklerini ifade ediyorlar.

Takım kaptanı Ali Şan Şeker’in sosyal medya hesabından yazdıkları kulüpte yaşanan olumsuzlukları bir anlamda ortaya koyuyor. Birçok kulübün olduğu gibi Bayburt Özel İdarespor’unda borçları var. Forma satışı ile bu borçların ödemesi pekte mümkün görünmüyor. Taraftarın en büyük endişesi ise, Bayburt Özel İdarespor’un ekonomik sıkıntıları çözülemediği takdirde acaba yeni sezonda ligde yer alabilecek mi? diye düşünüyorlar.  

Bayburt Özel İdarespor’un ekonomik sorunlarının bir an önce çözülmesi ve yeni sezona beklenen ve güçlü bir şekilde girmesi, Bayburt ve Bayburtlular adına büyük bir önem arz ediyor.

“Bayburt Özel İdarespor Başkanı Tamer Saka’dan açıklama” 

Yaşanan gelişmelerle ilgili kısa bir açıklama yapan Bayburt Özel İdarespor Başkanı Tamer Saka ise şunları söyledi:

“Bayburt Özel İdarespor’la ilgili gerekli açıklamaları birkaç gün içerisinde yapacağım. Yeni transferlerimizi yakında kamuoyuna tanıtacağız. Takımımızla ilgili bütün gelişmeleri valimiz sayın Cüneyt Epcim ile paylaşıyorum. Yarın itibarıyla ben dahil olmak üzere futbolcularımızla tesislerde bir araya geleceğiz. Çarşamba günü ise hocamızla birlikte futbolcularımız ilk antrenmanlarına çıkmış olacaklar. Buradan şunu ifade etmek istiyorum, Bayburt Özel İdarespor hepimizin yani Bayburtluların takımıdır, işadamlarımız başta olmak üzere her kesimden destek bekliyoruz” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Geyri Dayi dedi ki:

    Belli ki olmuyor, zorlamanin anlami yok.Üstelik Bayburt gibi bir sehir ikinci ligi kaldiramaz. Sehirdeki nufustan farkli branslarda milli sporcular yetistirmeye bakilmali.Cok daha güzel sonuclar alinabilir.Güres klübünün olmamasi büyük bir eksiklik mesela.

  2. Durum berbat... dedi ki:

    Tek çıkar yol , Cumhurbaşkanımızdan rica edelim…Bayburt Gurup tekrar sahip çıksın..Tek mantıklı yol bu, anlata bildin mi….?

  3. Fayık dedi ki:

    Sonuna kadar Bayburtluyum. Ama bu takımda yaşanan olumsuzluklardan, zerre miktar etkilenmem. Bayburtlular’ı tedirgin ediyor demışsiniz de. 3-5 tane taraftar Bayburt’un tamamını mı temsil ediyor?

    1. Ramazan dedi ki:

      Parasını veremiyecekleri futbolcuları o paralara getirmeselerdi. Özellikle kurumlarda insanları gereksiz yere kombine kart almaya mecbur bırakmayın. Yonetilemiyorsa kapatın bitsin. Buradan acindiracak haber yapmaya gerek yok. Milletin top dan daha önemli sorunlari var. İşsizlikten dolayı göç etmek zorunda kalmaları gibi. Çalışanlarında hak ettiği maaşlarını zamanında alamama gibi. Tedavi olmak için büyük şehirlere gitmek gibi. Çevre illere göre pahalıya almak zorunda kaldıkları sebze, meyve gibi.