Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
BİST 9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Özel İdare Spor Ankaraspor’a şans tanımadı

Bayburt Özel İdare Spor  Ankaraspor’a şans tanımadı
10 Kasım 2021 15:50
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor  kendi evinde konuk ettiği Ankaraspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 23’e çıkardı. 

Ligde 20 puana sahip iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Bayburt Özel İdarespor oldu. Maçın ilk 45 dakikası her iki takımın vasat futboluna sahne oldu ve 0-0 beraberlikle sonuçlandı.  

Maçın ikinci yarısının 60’ncı dakikasına kadar konuk ekip Ankaraspor’un oyuna hakmiyetiyle devam etti. Bayburt Özel İdare Spor  yaptığı oyuncu değişiklikleri sonrası oyunda dengeyi kurdu ve gol pozisyonları üretmeye başladı.

Dakikalar 80’i gösterdiğinde kendi sahasından hızlı çıkan ve rakip defansı eksik yakalayan Bayburt Özel İdare Spor , İbrahim Alan’ın mükemmel pasını ağlara göndermekte zorlanmayan Ömer çalışkan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın tamamına bakıldığında 80 dakikası adeta antrenman havasında geçen maçın son 10 dakikası nefes kesen dakikalara dönüştü. Sarı kartların çıktığı ve maç içerisinde futbolcuların birbirlerinin üzerine yürüdüğü ve ev sahibi ekibin iki net gol pozisyonundan yararlanamadığı bir maç haline dönüştü.

Ankaraspor’dan 10 numaralı formayı taşıyan Sedat Cengiz’in maç içerisindeki hırçın tavırları ve tribünleri tahrik eden hareketleri taraftarlardan büyük tepki topladı.

6 dakika uzatması oynanan maçta ev sahibi Bayburt Özel İdare Spor  önemli bir galibiyet alarak puanını 23’e çıkarırken Ankaraspor 20 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdare Spor 4 Kasım Pazar günü deplasmanda grupta lider olan Hekimoğlu  Trabzon ile karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor     –     Ankaraspor   1 – 0

Çorum FK      –        Van Spor FK   1 – 1

Ergene Velimeşe      –        Diyarbekirspor  0 – 0

Etimesgut Belediyespor             –  Bodrumspor   0 – 0

Kahramanmaraşspor –       İnegölspor  0 – 1

Sakaryaspor  –      Afjet Afyonspor 2 – 0

Sarıyer         –   Somaspor   1 – 1

Serik Belediyespor    –        Niğde Anadolu FK  3 – 2

Sivas Belediyespor    –    Hekimoğlu Trabzon  0 – 1

Turgutluspor  –      Adıyaman FK

 

 

YORUMLAR

  1. gurbetçi dedi ki:

    İbrahim Alan,Mustafa Uğurtürk , kaleci Zülküf ve tüm futbolcularımızdan güçlü bir performans bekliyorum…

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    HER ZAMAN BÖYLE OLMAZ..! maçın ilk yarısını arkadaş topluluğuyla dernekte izledik pozisyon bile yoktu, sorduk golü kim atacak..? Zevk tat vermedi adeta sahada yürüyorduk. Maçın 2. yarısını izlemedik.. Maçın galibiyetle bitmesine de inanamadık.. Asıl konumuz hafta sonu oynanacak T.Hekimoğlu maçına gelelim, ligin istikbal vaat eden, amatör ruhlu, başka takımlara veya bir üst liglere gidebilmek için çırpınan ve Hekimoğlusporu basamak gören , futbolcuları menejerler tarafından izlenen , bir futbolcu kadroları var…. Galibiyetten ziyade, mağlupken daha saldırgan, mücadeleyi bırakmayan çok ZOR bir takımla oynayacağız.. Bunların PAN zehri, (oyun disiplini ve onlar kadar sahada koşmak ve mücadele etmek olacaktır).. Teknik heyetimiz de böyle bir takıma nasıl oynanacağını mutlaka fazlasıyla anlatacaktır.. Sakatlıklarla boğuştuğumuz bu haftaları az kayıpla geçmek başarıdır diyorum…Maç günü bizlerde Akyazı da olacağız, mağlubiyet aklımızdan geçmiyor. Hekimoğlu ilk mağlubiyetini bizden alması süpriz olmaz.. Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar dilerken , taraftarımızla , bizlerde Akyazı da olacağız… Selamlar..