Dolar32,9526
Euro35,8410
Altın2.528,24
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta gece yarısı tek katlı evin çatısında çıkan yangın korkuttu

Bayburt’ta gece yarısı tek katlı evin çatısında çıkan yangın korkuttu
7 Ocak 2023 14:41
A+
A-

Bayburt’ta Şingah Mahallesinde gece yarısı tek katlı bir evin çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Şingah Mahallesi Yüzbaşı Şehit Agah ilköğretim okulu yanında Pehlivan Sokakta bulunan ve Abdurrahman Söylemez’in kiracı olarak durduğu tek katlı evinin çatısında yangın çıktı.

Gece yarısı 01.15 sıralarında çıkan yangını fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Yaklaşık 2.5 saat süren çalışmalar sonrasında yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Soba bacasından çıktığı belirlenen yangında evin çatısı kullanılmaz hale geldi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.