Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 14°C

Bayburt Özel İdarespor’da kan kaybı devam ediyor

Bayburt Özel İdarespor’da kan kaybı devam ediyor
27 Ekim 2023 16:15 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2023 21:14
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor  kendi sahasında mücadele ettiği Kütahyaspor’a 5-0 mahlup oldu.

Bayburt Özel İdarespor 3. Lige düştüğü günden buyana ligde zor günler yaşamaya devam ederken, ligde 8 hafta sonunda yine galibiyet alamadı.

Hafta içi oynanan maça taraftarlar da beklenen ilgiyi göstermedi. Saat 14.00 de başlayan maçın 16. dakikasında Kütahyaspor’dan Samet Cantürk attı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk 45 dakikası konuk ekip Kütahyaspor’un attı tek golle sona erdi.

İkinci yarıda beraberlik golünü bulmak için sahaya çıkan Bayburt Özel İdarespor yaptığı pas hatalarıyla rakibine gol pozisyonları vermeye başladı.

Maçta dakikalar 46’yı gösterdiğinde Kütahyaspor’dan Can Vural kaydettiği golle durumu 2-0 yaptı.

Yediği ikinci golden sonra oyun disiplininden iyice kopan sarı siyahlılar defasında açıklar vermeye başladı. Kütahyaspor 57. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Can Vural kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atmış oldu 3-0.

Attığı gollerle iyice rahatlayan Kütahyaspor, oyunun kontrolünü iyice eline alınca gol pozisyonlarına daha rahat girmeye başladı. Kütahtaspor’dan Burak Taşdemir 82. dakikada takımını dört farklı üstünlüğe taşıyan golü kaydetti 4-0.

Maçın skorunu belirleyen gol 89. dakikada Kütahyaspor’dan Berkant Kök’ten geldi 5-0.

Kütahyaspor aldığı galibiyetle puanını 13’e çıkarırken, Bayburt Özel İdarespor 1 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 5 Kasım Pazar günü deplasmanda Silivrispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor   0 – 5  Belediye Kütahyaspor

1922 Konyaspor  0 – 2  Silivrispor

Fatsa Belediyespor   0 – 0  Darıca Gençlerbirliği

Osmaniyespor FK  1 – 0  Ağrı 1970 Spor

Karaköprü Belediyespor  7 – 3  Akhisarspor

Sivas 4 Eylül FAŞ  1 – 2  Kuşadasıspor

Bornova 1877  1 – 1 Erbaaspor

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. aydın aydın dedi ki:

    Hani bizler Bayburtspor sevdalısıydık. Takımımız göz göre Bal ligine doğru gidiyor,ama kimse bu durumdan rahatsız değil. BAL dan bir daha çıkmak şuan 3.lig de kalmaktan daha zor ve daha fazla ekonomi gerektiriyor. Bu takım hepimizin ama birilerinmiş gibi hep hareket ettik bugüne kadar.Sorun belli PARA. Artık birileri öncülük edip bu sorunu biran evvel çözmeli. Bayburt’ taki tek sosyal etkinliğimiz Bayburtsporumuz’ un maçına gitmekti ama kendi sahanda 5 yersen bu etkinlikten çıkıp ızdırapa dönüşüyor.Hani bir zamanlar protokol kavgaları vardı ne oldu,bir terk Hükmü Başkanla olmaz bu iş.Herkes iş başa düştü deyip karınca kararınca maddi destek olacak takımımıza.Kampanyalar başlatılması,kombine bilet oluşturulmalı.Bizi zehirleyen ve keyfine içtiğimiz sigara parasını bir gün de Bayburtspora versek olay çözülür,durum bu kadar kolay yani.

  2. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Bayburt lu yetkililer ne yapıyor.
    Kulübü teslim alanlar, ne yapıyor.
    Amatöre düşünce çıkmak kolay sanılıyor her halde;
    Cemil ŞEKER hocamız derdi ki, plansız pilav bile yenilmez.
    Plansız bu günlere gelindi, geçmişten de ders alınmadı.
    Bu nedenle dersimize çalışmamız lazım