Dolar32,8649
Euro35,6898
Altın2.554,75
BİST11.088,74
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum23°C
Cts23°C
Paz26°C

CHP İl Başkanı Haktan Yücel, 2 köyün köprü talebini gündeme taşıdı

CHP İl Başkanı Haktan Yücel, 2 köyün köprü talebini gündeme taşıdı
10 Şubat 2024 16:06 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2024 17:09
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, Çayırköprü ve Değirmencik köylerinin ortak isteği olan köprü talebini gündeme taşıdı.

CHP İl Başkanı Yücel’in yazılı açıklaması şöyle:

“Kıymetli hemşehrilerim, Çayırköprü Köyümüz ve Değirmencik Köylerimizin sınırında bulunan Çoruh’un bir başka kolu olan nehir geçmektedir. Burada bulunan tuzlu su mevkiisi bilindiği üzere özellikle yaz aylarında yerli turistlerin, Bayburt halkının hem kamp alanı hem piknik alanı olarak yoğun bir şekilde ziyaret edilmekte ancak köy halkının bu nehir üzerine yaptığı iptidai köprü tehlike arz etmekte olup özellikle buraya gelen çocuklar ve yaşlılar için risk oluşturmakta ve hiçbir sosyal hizmet almamaktadır. 

Bilindiği üzere Çayırköprü köyü Aydıntepe İl Genel Meclisine bağlı olup Değirmencik Köyü ise Bayburt İl Genel Meclisine bağlıdır. Ama  ne yazık ki bu doğal güzelliğe kimse sahip çıkmıyor. Çayırköprü ve Değirmencik halkı kendi imkanları ile burasını korumaya çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün il ve ilçelerimizdeki mağduriyetleri ve hizmet eksikliğinin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Halkımızın en iyi hizmeti alması için onların yanında olacağız.”

 

YORUMLAR

  1. HAYRULLAH ÇALIŞKANdedi ki:

    Bize sahip çıkın doğal güzelliklere değil.