Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

CHP İl Başkanı Haktan Yücel, 2 köyün köprü talebini gündeme taşıdı

CHP İl Başkanı Haktan Yücel, 2 köyün köprü talebini gündeme taşıdı
10 Şubat 2024 16:06 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2024 17:09
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, Çayırköprü ve Değirmencik köylerinin ortak isteği olan köprü talebini gündeme taşıdı.

CHP İl Başkanı Yücel’in yazılı açıklaması şöyle:

“Kıymetli hemşehrilerim, Çayırköprü Köyümüz ve Değirmencik Köylerimizin sınırında bulunan Çoruh’un bir başka kolu olan nehir geçmektedir. Burada bulunan tuzlu su mevkiisi bilindiği üzere özellikle yaz aylarında yerli turistlerin, Bayburt halkının hem kamp alanı hem piknik alanı olarak yoğun bir şekilde ziyaret edilmekte ancak köy halkının bu nehir üzerine yaptığı iptidai köprü tehlike arz etmekte olup özellikle buraya gelen çocuklar ve yaşlılar için risk oluşturmakta ve hiçbir sosyal hizmet almamaktadır. 

Bilindiği üzere Çayırköprü köyü Aydıntepe İl Genel Meclisine bağlı olup Değirmencik Köyü ise Bayburt İl Genel Meclisine bağlıdır. Ama  ne yazık ki bu doğal güzelliğe kimse sahip çıkmıyor. Çayırköprü ve Değirmencik halkı kendi imkanları ile burasını korumaya çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün il ve ilçelerimizdeki mağduriyetleri ve hizmet eksikliğinin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Halkımızın en iyi hizmeti alması için onların yanında olacağız.”

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

    Bize sahip çıkın doğal güzelliklere değil.