Dolar 32,3909
Euro 34,6837
Altın 2.421,69
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Bayburt’ta beklenen kar yağışı kent merkezinde etkili oldu

Bayburt’ta beklenen kar yağışı kent merkezinde etkili oldu
2 Şubat 2023 11:27 | Son Güncellenme: 2 Şubat 2023 11:31
A+
A-

Bayburt’ta beklenen ve etkili olan kar yağışıyla birlikte Bayburt Belediyesi kent merkezinde kar temizleme çalışmalarını şehrin birçok noktasında başlattı.

Gece yarısı başlayan ve etkili olan kar yağışı kent merkezinde etkili oldu. Çalışmalar kapsamında bir yandan ana arterler ve mahallelerde kar temizlik çalışması yapan belediye ekipler diğer yandan buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışmasını da devam ettiriyor.

Kar kalınlığının 15 cm yi bulduğu kentte ayrıca araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba sarf eden belediye ekipleri kaldırımlarda kar küreme çalışması yaparken bir diğer ekipte mahallelerden şehre inen merdivenlerde kar temizliği yapıyor.

Yağan kar sonrası Bayburt’ta havaların bir süre soğuyacağı ve don olayının yaşanacağı belirtildi.

Diğer taraftan yaklaşık otuza yakın kapanan köy yolunun İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla açılmaya başladığı öğrenildi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Kayiskiran dedi ki:

    Kar temizleme ekiplerine teşekkürler.. ancak bir ricam olacak. Merdivenlerde kar temizlendikten sonra yüzeyde kalan kısımlar gece don oluyor ve buz yapıyor.. bu sekildeki buz tabakası çok zor çözülüyor.. üstüne birde kar yağınca insanın kayıp düşmesi kaçınılmaz.. temizlik sonrasinda bir miktar tuz atılmalı..