Dolar 32,4339
Euro 34,7397
Altın 2.433,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Bakan Vedat Bilgin, memleketinde coşkuyla karşılandı

Bakan Vedat Bilgin, memleketinde coşkuyla karşılandı
19 Aralık 2022 14:35 | Son Güncellenme: 21 Aralık 2022 22:47
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin çeşitli ziyaret için geldiği memleketi Bayburt’ta halk oyunları eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Bakan Bilgin, Bayburt Valiliği önünde Vali Cüneyt Epcim, Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve çevre illerden gelen siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.

Bayburt Türkiye’nin en küçük ili olarak bilinir ama bizim gönlümüzde Bayburt Türkiye’nin en büyük ilidir diye konuşmasına başlayan Bakan Bilgin, “ Bu toprakların en fazla ihtiyaç duyduğu şey hizmettir. En uzaktaki dağ köyünden en yakındaki merkeze kadar şehrimizin her köşesine çok şükür yapılmayan, götürülmeyen hizmet neredeyse kalmadı. Kalanları da tamamlayacağız” dedi.

Bakan Vedat Bilgin, “Bayburt ve Gümüşhane ayrımımız yoktur. Biz bu topraklarda aynı kültürle aynı duygularla aynı tarihle, bilinçle, inançla yoğrulmuş insanlarız. Bayburt’a ve bölgeye yapılacak hizmetlerin hududu yoktur. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha büyük hizmetlerin açılışını yapmayı Allah nasip edecek inşallah. Sayın Valimize, Sayın Milletvekilimize, sevgili Belediye Başkanımıza vatandaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı huzurlarımızda teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin kısa konuşmanın ardından Valilik makamına geçti. Daha sonra Belediye Başkanlığına geçen Bakan Bilgin, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci tarafından Belediye çalışmalarıyla ilgili kendisine bilgi verildikten sonra Belediye’ye ait turşu fabrikasına gidilerek üretim çalışmalar yerinde izlendi.

Bakan Bilgin, Bayburt’ta esnaf ziyaretleri, Ak Parti ve MHP il Başkanlıklarını ve Alo 170 Çağrı Merkezini ziyaretleriyle gezisini sürdürecek.

 

 

YORUMLAR

  1. Kemal dedi ki:

    Bu şehre hizmet bile artık fazla tamamen şehri kapatıp köy statüsüne geçirmeniz lazım.İşkura başvuru sayısı her şeyi fazlasıyla kanıtlıyor . Boşa gelip gitmeler bunlar.Zaten şehirde yaşayanlar ara gaz ile yola devam