Dolar 32,3796
Euro 34,7119
Altın 2.400,68
BİST 10.039,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Freni Boşalan İtfaiye Aracı Eve Çarparak Durabildi

Freni Boşalan İtfaiye Aracı Eve Çarparak Durabildi
11 Aralık 2014 17:21 | Son Güncellenme: 11 Aralık 2014 18:40
A+
A-

Bayburt Zahit mahallesinde söndürdüğü yangından dönerken freni boşalan itfaiye aracı eve çarparak durabildi.

Zahit Mahallesi su deposu mevkiinde çıkan bir yangını söndürdükten sonra, saat 15.oo civarında itfaiye merkezine dönerken Zahit Mahallesi Bilali Habeşi camisinin bulunduğu yoldan aşağı inerken freni boşalan aracı durdurmaya çalışan araç şoförü büyük bir tehlikeyi önlemek için yol kenarında bulunan kaldırım ve duvarların üzerine direksiyonu kırmaya çalıştı. Önce kaldırım ve duvarlara çarpan itfaiye aracı telefon direğine ve daha sonra İbrahim Temur isimli vatandaşın evine çarparak durabildi.

Büyük bir tehlike oluşmadan iki katlı binaya çarparak duran itfaiye aracının içerisinde bulunan 3 iftaiye personeli hafif sıyrıklarla yaralanırken muhtemel bir faciaya neden olmadan itfaiye aracının çarparak durabildiği evin duvarında küçük çaplı hasar meydana geldi. Kaza sonrası olay yerine gelen Belediye Başkanı Mete Memiş ve İtfaiye müdürü Haluk Akkoyunlu,İtfaiye amiri Yaşar Oruç kaza geçiren itfaiye personeline ve ev sahibine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Büyük bir facianın eşiğinden dönülen kazanın ufak hasar ve yaralanmalarla atlatılmış olması ve her hangi bir can kaybının olmaması en büyük teselli kaynağı olarak değerlendirildi. Kaza sonrasında araç kurtarma ekipleri kaza yapan araçı çekerek yolu trafiğe açtılar.

Fotoğraf Galeri Buton

 

http://www.youtube.com/watch?v=7yY6c2sA_V4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.