Dolar 32,3909
Euro 34,6837
Altın 2.421,69
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi gerçekleşti

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi gerçekleşti
7 Mart 2022 14:36 | Son Güncellenme: 7 Mart 2022 18:04
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevden alınan Cengiz Karakaşoğlu görevini Bayburt Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Hakan Tomar’a düzenlenen törenle devretti.

Göreve başlayan Ahmet Hakan Tomar düzenlenen törende yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Tarihi geçmişi, bilim, kültür, eğitim ve sanat şehri olan Bayburt’umuzda eğitim yöneticisi olarak görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum.

Bakanlığımızın uygun görmesiyle bugünden itibaren görevimiz Bayburt’ta devam edecek. Bu önemli görev ve sorumluluğu bizlere tevdi eden Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum.

Bayburt’un önemini ve eğitime verdiği değeri biliyorum. Özellikle ifade etmeliyim ki burada eğitimin sorumluluğunu üstlenmek benim için büyük bir onurdur.

Bayburt’ta bugüne kadar İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan arkadaşlarıma yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğüne bugüne kadar hizmet edenlerden hayatta olanlara sağlık, huzur ve uzun ömürler, aramızdan ayrılanlara da Allah’tan rahmet diliyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefini yakalamak, ileri toplumlar arasında yerimizi almak, ülkemizin temel hedefidir. Bu açıdan bakıldığında bir ilin eğitim yöneticisi olmak büyük bir sorumluluktur. Bizim yönetim anlayışımız; “insanları yönetmek değil, insanlarla birlikte yönetmektir”. İlimizde eğitim alanında başarının artırılması, eğitim ortamlarının daha da iyileştirilmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız vardır. Bu anlamda başta öğrenci velilerimizin, hayırseverlerimizin, sivil toplum örgütlerimizin bize destek vereceklerinden eminim.

Bayburt’umuzun eğitim liderliği bize verildiğinde en çok güvendiğim, ilimizde görev yapan yöneticilerimiz ve özellikle öğretmenlerimiz olmuştur. Benim kapım sizlere her zaman açık olacaktır. Takım ruhu ile sizlerin tecrübe ve heyecanınızla birlikte, birçok başarıya imza atacağız. Temel stratejimiz eğitime erişim, eğitimde kalitenin artırılması ve eğitim altyapısın tamamlanması olacaktır.  Hedefimiz her alanda sürekli iyileşme ve gelişmedir. Okullarda bilimsel, sosyal, sportif ve kültürel çalışmaların daha fazla yapılması için çaba harcayacağız.

Bayburt’a birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik içinde hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Görev süremde tüm eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basın mensuplarının ve tüm Bayburtluların bize yardım ve desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle ailem ve şahsım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunar, bizleri bu göreve layık gören değerli devlet büyüklerimize tekrar şükranlarımı arz eder, hepimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Görevden ayrılarak Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon biriminde görevlendirilen Cengiz Karakaşoğlu, göreve başlayan Bayburt Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar’a başarılar diledi.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. bittiniz dedi ki:

    kendi hemşehrimi görmek üzdü . almanyadan yazıyorum . 2023 te almanyadan oy gelmeyecek . cengizime bunu yapan cezasız kalmayacak. Adam yolsuzluk yapar , ahlaksızlık yapar , yüz kızartıcı bi durum yapar görevden alınır. Amennaaa… Cengiz karakaşoğlunu bilen bilir fakat ben ne tanırım ne bir muhabbetim vardır bu adam devletine iyi hizmet ettiği için mi ? İşini çok başarılı bir şekilde yaptığı için mi ? Bayburtta tek düzeni onun müdürlüğü sağladığı içim mi ? İşleriyle kendini memlekete tanıtıp gösterdiği için mi alınıyor görevden alınıyor? Adını marka haline getirmek mi sizi rahatsız etti? Adam gibi adam her yerde okul yaptırmak için hayırsever arayan bu kadar çalışkan azimli birini görevden almak ne kazandıracak? Oy moy yok size !