Dolar 32,3995
Euro 34,6593
Altın 2.393,07
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 16°C
Cts 14°C

Bayburt’ta polisin dikkati vatandaşı dolandırılmaktan son anda kurtardı

Bayburt’ta polisin dikkati vatandaşı dolandırılmaktan son anda kurtardı
15 Şubat 2022 10:44
A+
A-

Bayburt’ta dolandırıcı şebekesinin ağına düşen bir vatandaş, dolandırıcının hesabına 20 bin lira yatırmak üzereyken, polis tarafından son anda engellendi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Bayburt’ta kendisini polis olarak tanıtan kişilerce, adına 32 adet sahte telefon hattı açıldığı ve bu hatların suçta kullanıldığı söyleyerek kandırılan A.A. isimli vatandaşımız; 20.000 TL parayı dolandırıcıların hesabına yatırmak üzereyken görevlilerimizce fark edilerek dolandırılmaktan son anda kurtuldu. Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphelilerin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarımız devam etmekle birlikte, kendisini Polis, Asker, Savcı, Hakim ya da diğer kamu kurumlarının görevlisi olarak tanıtıp para veya altın talep edenlere itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşılması halinde 112 ihbar hattına bildirilmesi önem arz etmektedir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.