Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

İŞKUR’dan Bilgilendirme Toplantısı

İŞKUR’dan Bilgilendirme Toplantısı
9 Ekim 2014 15:05 | Son Güncellenme: 29 Kasım 2014 23:24
A+
A-

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanlarınca Toplum Yararına Program kapsamında çalışan vatandaşlara, İş Arama Becerileri semineri düzenlendi.

Bayburt Halk Eğitim toplantı salonu ve Bayburt Belediyesi Seminer Salonunda gerçekleştirilen seminerlere TYP kapsamında çalışan yaklaşık 500 kişi katıldı. Seminerde katılımcılara İŞKUR’un hizmetleri, kendilerinin yararlanabileceği teşvikler ve meslek edindirme kursları hakkında bilgiler verilerek iş arama sürecinde dikkat etmeleri gereken noktalar anlatıldı. Bayburt’taki iş piyasası ve iş yaşamı hakkında da bilgilendirme yapıldı.

2014 yılında yapılan İşgücü Piyasası Analizi çalışmasından alınan bilgilerle, ilde en çok talep edilen meslekler ve açık iş oranı yüksek sektörler hakkında bilgiler verildi.
Çalışanların yararlandıkları program olan Toplum Yararına Program kapsamında görev ve sorumlulukları süreç boyunca dikkat etmeleri gereken noktalarda bilgiler verildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.