Dolar32,9994
Euro35,8592
Altın2.516,57
BİST10.895,14
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal24°C

Vali Eldivan, köylerin sorunlarını yerinde dinliyor

Vali Eldivan, köylerin sorunlarını yerinde dinliyor
15 Mayıs 2024 22:55
A+
A-

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini görüşmek üzere köylere gerçekleştirdiği ziyaretleri devam ettiriyor.

Vali Mustafa Eldivan, Demirözü İlçesi’ne bağlı Otlukbeli, Y.Dikmetaş, Kalecik ve Damlıca köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy odalarında vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Eldivan, daha sonra köylerde mahalli hizmetler kapsamında yürütülen altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Vali Eldivan’nın köy ziyaretlerine, Demirözü Kaymakamı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve DSİ 225. Şube Müdürü eşlik etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.