Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
24°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Bayburt’ta Yeni Devlet Hastanesi Ay Sonu Hizmete Giriyor

Bayburt’ta Yeni Devlet Hastanesi Ay Sonu Hizmete Giriyor
21 Kasım 2020 22:21
A+
A-

Bayburt’ta yapımı tamamlanan 200 yataklı yeni Devlet Hastanesi Kasım ayı sonunda hizmete giriyor.

2017 yılında yapımına başlanan 200 yataklı Bayburt Devlet Hastanesi’nde hizmet için geri sayım başladı. Tamamen bitirilen ve yüklenici firma tarafından teslimi yapılan hastane içerisinde tefrişat ve tıbbi cihazların yerleştirilme işlemleri devam ediyor.

En geç Kasım ayı sonunda bütün poliklinikleriyle hizmete girecek olan yeni hastane, son sistem cihazlar ve modern görünümüyle sağlık hizmeti vermeye hazırlanıyor. 

Diğer taraftan 200 yataklı yeni hastane hizmete girdiğinde, mevcut kullanılan devlet hastanesi ise yaşanan pandemi sürecinde sadece koronavirüs hastalarının tedavisi için hizmet verecek.

https://www.youtube.com/watch?v=F8IANF31zC4

 

 

YORUMLAR

  1. sinirhastası dedi ki:

    bayburtun bu hastaneye ihtiyacı var. ancak değerli hemşehrilerim bu hastaneden önce yapılan hastanede yatırım bakımından yeni değil mi?Gerçekten memleketimizin artık bu patinajlardan boşa kürek çekmelerden kurtulması gerekiyor daha kaç sene olduda yeni hastane yapılıyor. Eski kavramını kullanmak bize bu şekilde extra lüx olmuyor mu? . Demek ki ufuk ve vizyonda,yatırım ölçeğinin planlanmasında problem var herşeyde bu bayburtun başına mı geliyor kardeşim (çoruh ıslah projesi gibi)(hani 2. etapa bayburt karar verecekti noldu?ne olacağı belli , güleriz ağlanacak halimiz). en az 30 sene hastanenin hizmet görmesi gerekirdi diye düşünüyorum. . Hastane elbette olmalı yapılmalı ama eskisini zarar yazdırmayacak şekilde olmalı, + bir konu hani kentsel dönüşüm dönüşüm dediler ortada gene bişe yok. yetkililer gerçekten çıksın bu konuda açıklama yapsın. bina yapacaklara ruhsat vermediler çatısını onaracaklara yıkılacak ellemeyin dediler olan vatandaşa oluyor… medya olarak sizde artık mikrofonu elinize alın ve bu zamana kadar bu konuda milleti bekletenlerin kapısına dayanın ve açıklama isteyin..selam ve saygılarımla