Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Süleyman Seyhan Kuran Kursu binası yaptıracak

Süleyman Seyhan Kuran Kursu binası yaptıracak
7 Eylül 2022 22:20 | Son Güncellenme: 8 Eylül 2022 09:23
A+
A-

Bayburt Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Bayburt Oruçbeyli Köyü’nde yapılacak olan 120 öğrenci kapasiteli yatılı Kur’an kursu binasının yapımını üstlendi.

Oruçbeyli Kur’an Kursu yeni inşaatının yapılması için Bayburt İl Müftülüğü ile hayırsever iş insanı ve Bayburt Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Seyhan arasında protokol imzalandı.

Yarım asra yakındır Bayburt İl Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Oruçbeyli Kur’an Kursu Binasının fiziki ömrünü tamamladığı için yeni Kur’an Kursu binası ihtiyaç doğmuştu. Bina ihtiyacını duyan hayırsever iş insanı Süleyman Seyhan, kurs binası inşaatını yapımını üstlendi. Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, İl Müftülüsü Hasan Başoğlu ve iş insanı ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Seyhan arasında protokol imzalandı.

İl Müftüsü Hasan Başoğlu yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi:

“Bayburt İl Müftülüğüne desteklerini esirgemeyen ve son olarak da adı geçen Kur’an kursu binasının yapımını üstlenen Süleyman Seyhan’a, Oruçbeyli Kur’an Kursu Dernek Başkanı Ferit Battal nezdinde tüm dernek üyelerine, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit’e, himayeleriyle İl Müftülüğü hizmetlerine desteği ve özellikle Kur’an Kursu inşaatının başlatılması hususunda büyük destekleri olan Sayın Valimiz Cüneyt Epcim’e ve destek veren tüm kurum ve birim amirlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol imzalanma törenine, Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve Oruçbeyli Kur’an Kursu Dernek Başkanı Ferit Battal’da katıldı.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.